Световният и европейски шампион с Франция Франк Лебьоф остана разочарован

...
Световният и европейски шампион с Франция Франк Лебьоф остана разочарован
Коментари Харесай

Европейски и световен шампион за Клоп: Той трябва да спре да мрънка

Световният и европейски първенец с Франция Франк Лебьоф остана отчаян от държанието на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп поради недоволството му, че Манчестър Юнайтед е получил повече дузпа за последните две години, в сравнение с мърсисайдци за 5,5 сезона. Проверка на британските медии обаче сподели, че германецът лъже.

„ Учуден съм от господин Клоп. Не знам какво желае да реализира. За мен е ясно, че той би трябвало да спре да мрънка и да стартира да работи, с цел да реши проблемите на Ливърпул. Не му трябват извинения, че сезонът на тима му досега е цялостна каша. Ливърпул страда поради травми, поради пандемията и поради умората на част от играчите. Няма други аргументи и Юрген Клоп би трябвало да работи, с цел да оправи тези проблеми “, съобщи Лебьоф пред ESPN.

“Колкото до недоволството за дузпите, аз играх за Челси от 1996 до 2001 година и от самото начало се говореше, че Мачестър Юнайтед получава повече дузпи от останалите тимове. Не мисля обаче, че „ алените дяволи “ в този интервал завоюваха купите си поради дузпите. Моят съвет към Клоп е да не навлиза в тази тематика и да търси някаква специфична наклонност “, добави 52-годишният някогашен защитник.

Франк Лебьоф е международен първенец с Франция от Мондиал 1998 и европейски отличник от 2000 година, а с „ петлите “ е вдигнал и Купата на конфедерациите през 2001 година Като състезател на Челси два пъти победи с ФА Къп, а по веднъж взима Купата на Лигата, Чарити шийлд, КНК и Суперкупата на УЕФА.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР