Световния ден на влажните зони беше отбелязан от Сдружение на

...
Световния ден на влажните зони беше отбелязан от Сдружение на
Коментари Харесай

Рекордно количество боклук събраха доброволци край Бургаско езеро

Световния ден на влажните зони беше маркиран от Сдружение на рибарите и съидейници с огромна акция по разчистване на еко зоните на езеро “Вая ” през днешния ден. Общо 170 чувала отпадък и 97 автомобилни гуми бяха събрани в границите на 2 часа, оповестиха от сдружението.
Еко зоните, които са добре познати на рибарите от Бургас, са съумели да акумулират голям брой боклуци. Те бяха събрани през днешния ден от общо 75 участници, включително членове на Сдружение “Бургаски езера ” дружно с членове на онлайн групата “Риболов край Бургас ”, Академия по бойни изкуства “Hikari ”, ОЗБГ и жители.
 Над 1 500 души употребяват услугите на Домашен обществен патронаж - Бургас (ВИДЕО) Над 1 500 души употребяват услугите на Домашен обществен патронаж - Бургас (ВИДЕО)
Атрактивен и осведомителен видео клип демонстрира многочислените потребни услуги и действия, които дава Домашният обществен патронаж в Бу...
В събитието се включи и целият екип на МИРГ “Бургас-Камено ”, водени от ръководителя на УС и общински консултант от групата на СЕК - Кирил Начев. Той провежда извозването на забележителното количество боклуци до близкото хранилище.
Повечето участници бяха пристигнали дружно с децата си, които се включиха наедно с възрастните в събирането на рекордното количество отпадък.
 
 
 Община Бургас афишира нови 122 работни места Община Бургас афишира нови 122 работни места
Община Бургас афишира конкурс за асортимент на 120 експерти на длъжността „ Социален помощник “ и 2 обществени служащи. Те ще...
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР