Световните медии разпространиха подробности около загадъчната смърт на сина на

...
Световните медии разпространиха подробности около загадъчната смърт на сина на
Коментари Харесай

Мистерията около смъртта на сина на Сергей Скрипал се разплита

Световните медии разпространиха детайлности към загадъчната гибел на сина на някогашния полковник от съветското военно разузнаване Сергей Скрипал. Александър е умрял предходната година в Санкт Петербург.

В града той дошъл на 13 юли дружно с приятелката си. Целта на пътуването му била покупка на кола. Във влака обаче ненадейно му станало зле, изострила се цирозата на черния му дроб. От гарата е откаран непосредствено в болница.Там е записан като незнайно лице, тъй като нямал здравна застраховка.


Александър Скрипал

43-годишният Александър е умрял няколко дни по-късно, на 18 юли, без да пристигна в схващане. Все още не е ясно за какво приятелката му Анна Никифорова не го е закарала в частна клиника.


Анна Никифорова

За да разбере детайлности към кончината на брат си, в Санкт Петербург е пристигнала и Юлия Скрипал. След кремацията на 24 юли Юлия и Анна отнасят праха на Александър в Москва. По-късно урната с праха му била заровена във Англия.

Междувременно стана ясно, че Анна Никифорова също е изчезнала и никой не я е виждал близо месец. Тя е писала на приятелката си, че не желае да комуникира с никой. Също токова мистериозно и дъщерята на Скрипал Юлия не желае да поддържа връзка с роднините си.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР