Световната здравна организация (СЗО) обяви, че на този етап е

...
Световната здравна организация (СЗО) обяви, че на този етап е
Коментари Харесай

СЗО все още не знае точния източник на новия коронавирус

Световната здравна организация (СЗО) разгласи, че на този стадий е невероятно установяването на точния източник на новия ковид, осведоми " Ройтерс ".

Към днешна дата не могат да се вършат изводи, сподели Такеши Касаи, районен шеф на СЗО за Западния Пасифик. Но Касаи разясни на онлайн конференция, че сега наличните сведения подсказват, че вирусът е с скотски генезис.
 СЗО за ковид: Най-лошото следва
СЗО за ковид: Най-лошото следва

Призова за взаимност на фона на рецензии в укриване на истината

Миналата седмица президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че държавното управление му се пробва да откри дали коронавирусът е излязъл от лаборатория в Ухан в Централен Китай . По-рано този месец се появи информация, че Съединени американски щати са финансирали лаборатории в Ухан.

Иначе СЗО поучава страните в Азиатско-тихоокеанския район да се приготвят за " новото обикновено ". Касаи разгласи, че няма да има бързо връщане към естествения темп на живот.

" Докато не бъде основана ваксина или доста ефикасно лекуване, този развой ще би трябвало да се трансформира в нашето ново обикновено ", акцентира той.
 Австралия зове за без значение следствие на реакцията на СЗО против COVID-19
Австралия зове за без значение следствие на реакцията на СЗО против COVID-19

Последствията от пандемията щели да трансформират връзките сред Австралия и Китай

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 2,3 милиона доказани случая, а умрелите са повече от 157 000. Регистрирани са случаи допълнително от 200 страни и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 2,48 млн. случая и над 170 000 умряли в 185 страни, възстановили са се повече от 652 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР