Световната здравна организация свиква спешна среща на експерти, за да

...
Световната здравна организация свиква спешна среща на експерти, за да
Коментари Харесай

СЗО свиква спешна среща заради избухването на маймунска шарка

Световната здравна организация привиква незабавна среща на специалисти, с цел да разиска експлоадирането на маймунска шарка в редица страни.

Това оповестява The Telegraph, базирайки се на източници.

" Световната здравна организация (СЗО) привиква група от водещи специалисти на незабавна среща за разискване на продължаващото разпространяване на заболяването ", написа английският вестник.

Според изданието, главните тематики за диалог ще бъдат методите за разпространяване на, нейното високо разпространяване измежду хомосексуалните и бисексуалните мъже. Както се отбелязва в публикацията, специалистите могат също да обсъдят обстановката с имунизацията и въпроса за потреблението на ваксина против шарка, произвеждане на Bavarian Nordic за тези, които са били в контакт със инфектирани хора.

В публикацията се показва също, че съгласно предварителните данни вирусът не може да се популяризира по сексуален път и в случай че човек се имунизира в границите на четири дни след заразяването, имунизацията може да промени хода на инфекцията и да усъвършенства прогнозата.

Случай на заразяване с маймунска шарка е открит за първи...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР