Световната здравна организация обяви пандемия заради върлуващия коронавирус. От новата

...
Световната здравна организация обяви пандемия заради върлуващия коронавирус. От новата
Коментари Харесай

Коронавирусът уплаши Преслава, певицата спира работа заради риска

Световната здравна организация разгласи пандемия поради върлуващия ковид. От новата болест никой не е застрахован - по света се разболяха политици, спортисти, министри, както и известния артист Том Ханкс. 

Виж още: Коронавирусът и международните звезди! Пътуване с защитни ограничения или същинска суматоха?

Както към този момент писахме, тематиката развълнува и известните лица в България. Някои заподозряха интрига, други път иронизираха тематиката, а трети взеха съществени ограничения. Към последните спада и поп-фолк певицата Преслава.

Виж още: Патриотично на 3 март! Как означиха празника известните лица от българския шоубизнес?

В обява в Instagram Преслава разгласи, че прекратява участията си за неустановен интервал от време. " Причината за това мое решение е разпространяването на по този начин нареченият ковид, който към този момент е и в България ", написа Преслава.

Виж още: Какви са признаците на ковид? Какво да вършим, в случай че подозираме, че сме заболели?

Певицата акцентира, че решението е персонално нейно и не желае да ангажира никого, както и да кара който и да било да я последва в това. " На фона на по този начин създалата се обстановка в страната, при която отсрочват театрални постановки, затварят кина, спортни събития се организират без аудитория и се обмисля възбрана на всички мероприятия на закрито, считам за извънредно безконтролно от моя страна да не преставам да обикалям нощните заведения и клубовете в цялата страна, като по този метод посрамвам на заплаха себе си, околните ми и всички сътрудници и почитатели, с които се срещам всекидневно ", написа Преслава.

Виж още: Заради ковид: Пратили по неотложност наша поп-фолк певица във ВМА!

Накрая певицата изрича вярата си в най-скоро време да има решение на казуса с вируса и да се върне към нормалните си занимания. " Обичам ви, бъдете здрави ", приключва известието си Преслава.

Виж още: Коронавирусът - интрига или непотребна блъсканица? Версиите на известните българи

Преслава е втората поп-фолк певица, която постави завършек на участията си по заведения, до момента в който върлува вируса. Първа беше Джена, която анулира професионалните си пътувания в Германия. 

На другия полюс пък е Анелия, която има желание да замине за Англия. В Лондон певицата ще зарадва сънародниците ни на Острова с присъединяване. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР