Световната верига за бързо хранене Макдоналдс съобщи, че от днес

...
Световната верига за бързо хранене Макдоналдс съобщи, че от днес
Коментари Харесай

Макдоналдс спира за две седмици работа в Сингапур, служителите заразени с Covid-19

Световната верига за бързо хранене Макдоналдс заяви, че от през днешния ден прекратява напълно работата си в Сингапур за две седмици, откакто седем нейни чиновници там са дали позитивен тест за ковид, съобщи Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

В пост във Facebook компанията уведомява, че е решила да последва съвета на здравното министерство да затвори заведенията си до 4 май, когато в Сингапур изтича срокът на частичните ограничаващи ограничения, въведени превантивно за битка против епидемията от Ковид-19. Фирмата акцентира, че през този интервал ще продължи да изплаща заплатите на 10-те хиляди чиновници в своите над 135 заведения в този град-държава.

След като през вчерашния ден министерството на опазването на здравето на Сингапур заяви за най-голямото нарастване на новите случаи за денонощие, записано в Югоизточна Азия - 942, през днешния ден бяха доказани 596 нови инфекции, с което общият брой на случаите доближи 6588. Огромното болшинство от новите инфектирани са мигранти, живеещи в общежития, а 25-има са непрекъснати поданици, съобщи Ройтерс. /

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР