Световната технологична общност може да види новите продукти от KIVI

...
Световната технологична общност може да види новите продукти от KIVI
Коментари Харесай

KIVI представи нови продукти на изложението IFA в Берлин – смарт телевизори, специално проектирани за детски стаи и кухни

Световната софтуерна общественост може да види новите артикули от KIVI на най-големия конгрес за потребителска електроника - IFA: неповторими смарт тв приемници, особено проектирани за детски стаи и кухни, главната серия тв приемници за 2024 година и многообразие от стенни стойки за монтаж на тв приемници.

Светлин Желев преди 8 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 16:58 | 02.09.2023

Рестартирането на телефона: какъв брой постоянно да го вършим и за какво?

IT НовиниДаниел Десподов - 14:04 | 30.08.2023

Ето за какво E = mc² е единствено половината от информацията за протичащото се

ТелефониЕмил Василев - 21:21 | 31.08.2023

Huawei Mate 60 Pro демонстрира безсмислието на американските наказания към Китай

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

KIVI е интернационална компания, учредена през 2016 година в Киев, Украйна, профилирана в създаването и производството на смарт тв приемници. Днес продуктите на марката се оферират в близо 20 европейски страни, в над 40 търговски вериги. За своите 6 години на пазара, компанията е продала над 1 500 000 тв приемника. Новите артикули се създават в Центровете за проучване и разработка на компанията, ситуирани в Украйна, Унгария и Китай, а производството се прави посредством договорни връзки с огромни заводи, в това число и в Полша. KIVI взема присъединяване за повторно на ревюто IFA в Берлин. Тази година на своя щанд с повърхност от 100 кв. м. компанията показва смарт тв приемници, особено проектирани за детски стаи и кухни, както и главната серия тв приемници KIVI за 2024 година, с съпътстващи ги аксесоари.

Серията „ TURN ON KIVI. ROOM BY ROOM “ е резултат от изследване измежду 2 500 респондента

Задълбочено изследване на държанието на потребителите, извършено от компанията KIVI през 2022 година, даде на разработчиците скъпи насоки. Над 90% от купувачите първо дефинират мястото и размерите на площта в дома си, където ще слагат бъдещия тв приемник и по-късно вземат решение за модела и неговите характерности. Това докара до основаването на напълно нова продуктова серия – „ TURN ON KIVI. ROOM BY ROOM “, която включва моделите KIVI KidsTV и KIVI KitchenTV. Те дават отговор на характерните условия на потребителите за смарт тв приемник, който да бъде подложен в избрана стая, като са допълнени и с подобаващи аксесоари.

KIVI KidsTV: безкрайни благоприятни условия за креативност и занимания

KIVI показва 32-инчов KIVI KidsTV с Full HD резолюция, неповторим дизайн и спомагателни функционалности, подобаващи за детската стая. Предният панел, стойките и централната основа на устройството са с Block-Style дизайн, наподобяващ строителни блокчета. Чрез тях децата могат да освободят въображението и изобретателния си капацитет и да изследват безкрайните благоприятни условия за себеизразяване. Те могат да развиват креативните си умения и пространственото си мислене, да конструират дизайни и да употребяват тв приемника по време на игра.

Дизайнерите на модела твърдят, че даже при интензивна приложимост, смарт тв приемникът остава незасегнат и може да работи доста години. Например, дисплеят му е предпазен със крепко закалено стъкло, което може да устои на надрасквания от домашни предмети и удари, като, да вземем за пример, футболна топка или тежка играчка. За устойчиво слагане, крачетата на устройството могат да бъдат крепко закрепени към повърхността, на която се слага, чрез специфични стикери, които са включени в комплекта.

KIVI KidsTV е оборудван с Low blue light технология, която защищава деликатните очи на децата от евентуално рисковата синя светлина, предавана от екрана. Освен това, вграденото нощно осветяване в тв приемника подсигурява спокойния сън на детето, изключително в случай че то се усеща неловко в цялостна мрачевина.

KIVI KitchenTV: Удобно гледане от всеки ъгъл на кухнята

В доста семейства кухните са релативно компактни, като всеки квадратен метър играе значима роля – от място за предпазване и уредите, до работни повърхности. Поради това потребителите постоянно избират да инсталират тв приемниците си на стената, с цел да спестят скъпо пространство.

При създаването на KIVI KitchenTV производителите взеха това поради и включиха  в комплекта компактна висококачествена преносима стойка. Тази стенна стойка разрешава на потребителите да завъртат екрана във всяка посока, да контролират височината и наклона му, както и дистанцията от стената, осигурявайки оптимални ъгли за гледане. Самата стойка е проектирана да заема минимално пространство на стената, а в изумителната ѝ направа е планувано да може да скрие кабелите на тв приемника във своята сглобка.

KIVI KitchenTV разполага с 32-инчов Full HD екран, съвършен размер за по-малки стаи. Рамката на тв приемника е с грациозен дизайн в моден бял цвят, което я прави идеална за актуален кухненски интериор.

Давайки приоритет на сигурността на потребителите, KIVI KitchenTV е оборудван с детектор за пушек, вграден в задния му панел. Защитната функционалност работи даже когато тв приемникът е изключен.

Работейки под операционната система Android TV 11, моделът предлага на потребителите достъп до над 10 000 приложения. Те включват книги с предписания, броячи на калории, приложения за обмисляне на хранения и други Функцията за гласово ръководство подсигурява, че потребителите могат да направляват без изпитание в наличието, даже когато ръцете им са мръсни или мокри, елиминирайки нуждата от натискане на бутоните на отдалеченото.

Актуализирана съществена серия смарт тв приемници с грациозен дизайн и съвременни технологии

Продуктовото портфолио на KIVI за 2024 година включва също и други отлични оферти за смарт тв приемници в разнообразни размери и в два цвята – черен и бял. Отличителна линия на тези устройства е елегантният безрамков дизайн, съгласуван с най-новите трендове и впечатляващ със своята „ непрозрачност “. По този метод никакви рамки няма да разсейват потребителите от главната им цел при потребление на тв приемника – гледането на наличие. Гамата предлага модели с размери на екрана от 24 до 65 инча.

Специално за спални, марката показва модели с размери 43 и 55 инча. Те са оборудвани с интегрирана нощна лампа AlumiGlow, която излъчва мека и успокояваща светлина, която основава уютна и сантиментална атмосфера, удобна за релаксация. Нощната лампа може да бъде задействана даже когато тв приемникът е изключен. Нивото на бляскавост на светлината може да се контролира с дистанционното управление или с бутон на корпуса на тв приемника. За да се впишат хармонично в съвременни интериори, моделите за спалнята идват с бял корпус.

Смарт тв приемниците от новата серия работят под актуалната операционна система Android TV 11. Тя дава на потребителите достъп до всички услуги на Гугъл, особено приспособени за телевизионни платформи, необятна гама от приложения от Гугъл Play, както и до технологиите Chromecast и Гугъл Assistant.

Моделите тв приемници от серията за 2024 година включват и технологии за възстановяване на изображението като HDR, MEMC, Max Vivid, Ultra Clear и Super contrast control. За феновете на игри на огромен екран, тези нови устройства поддържат също игрови режим (Game Mode), оптимизиращ качеството на изображението и продуктивността по време на гейминг сесии.

Серията смарт тв приемници от KIVI, показана на IFA 2023, идва и с обновено дистанционно управление. Сред новите характерности прави усещане луминесцентното покритие на дистанционното управление, което отразява светлината и улеснява намирането му в тъмното;  ергономичните бутони; опцията за ръководство на нощната светлина (за KIVI KidsTV и моделите за спални); и интегриран сензитивен микрофон за гласово ръководство. Цветът също е освежен, като KIVI предлага отдалечено в изтънчено мрачно синьо, което го отличава от общоприетите черни модели на пазара.

Новото дистанционно управление пасва комфортно на ръката, а бутоните са плавни и тихи. Най-популярните приложения могат да бъдат открити на отдалеченото с обособени бутони, което разрешава на фена да достъпва своето обичано наличие с натискане на един единствен бутон.

Серия монтажни стойки от KIVI за всички типове тв приемници:

Стенните стойки на KIVI са подобаващи за множеството модерни смарт тв приемници и включват комплект за бърза апаратура. Гамата е разграничена на три серии:

Basic – Осигурява закрепване на тв приемника на разстояние от 20 мм от стената. Достъпна е в две версии: закрепена и с опция за наклоняване под ъгъл от 8°. Motion – Серия с механизъм за наклоняване и завъртане (ъгълът на наклоняване варира от +10 до -15° според от модела, а ъгълът на въртене от -90° до +90°). То е уместно за тези, които желаят разнообразни точки на гледане и елементарен достъп до всички конектори. Slim – По-естетичен артикул, който има най-близкото разстояние до стената (17 мм), забавна форма и комфортен механизъм за закрепване.

Компанията дава пожизнена гаранция за своите стойки за стена.

Изложение IFA 2023 в Берлин: От 1 до 5 септември, от 10:00 до 18:00 часа. Екипът на KIVI с неспокойствие чака посетителите на щанд номер 220, ситуиран в Зала N20 на ревюто IFA 2023 в Берлин. Присъстващите ще имат изключителната опция да бъдат измежду първите, които ще видят и тестват последните нововъведения на KIVI.

Новото портфолио на KIVI:

Най-новата гама артикули на KIVI е планувана да се появи на пазара през четвъртото тримесечие на 2023 година.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР