Световната шампионка по борба Тайбе Юсеин и нейният треньор Петър

...
Световната шампионка по борба Тайбе Юсеин и нейният треньор Петър
Коментари Харесай

Народното събрание приветства световната шампионка Тайбе Юсеин и треньора й

Световната шампионка по битка Тайбе Юсеин и нейният треньор Петър Касабов бяха приветствани в пленарната зала на Народното събрание през днешния ден. Преди това те получиха от ръководителя на българския парламент почетни плакети на Народното събрание, оповестява " Спортал ".

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева беседва със международната шампионка по битка и Петър Касабов.

" България е дребна страна, само че има огромни първенци ", бяха думите, с които ръководителят на българския парламент посрещна спортистите. Тя благодари на Тайбе Юсеин за нейния огромен триумф, с който популяризира страната ни. " Дължим доста и на Вашия треньор Петър Касабов, който Ви е оказал помощ да се изградите като персона и състезател ", акцентира Караянчева.

" Много се веселя, че съм в Народното събрание и че оценявате моите старания и триумфи ", сподели Тайбе Юсеин. В диалога си с ръководителя на Народното събрание тя описа по какъв начин е избрала да бъде играч по битка, по какъв начин е траяла да развива своя гений и да тренира интензивно, с какви усеща се качва на почетната стълбичка и слуша българския химн.

Световната шампионка по битка беше посетител на Народното събрание по самодейност на народния представител Десислава Атанасова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР