Световната премиера на изцяло новото SUV пазарно предложение на Maserati-

...
Световната премиера на изцяло новото SUV пазарно предложение на Maserati-
Коментари Харесай

Maserati Grecale с екстремни тестове в Лапландия

Световната премиера на напълно новото SUV пазарно предложение на Maserati- Grecale, беше планувана за средата на ноември предходната година, само че от компанията взеха решение да я за пролетта на тази, като за съществена причина показаха световната рецесия с доставките на електронни съставни елементи, без които един автомобил не може да бъде изпратен към новия си притежател.

Сега от Maserati стартират да подгряват още веднъж публиката за дебюта на Grecale, като този път показват новия си автомобил в рисковите студове на Лапландия, които очевидно са част от последните тествания на модела преди неговата премиера.

Изпитанията с прототипи на Maserati Grecale са били извършени в условия с температури от малко над 0 до -30 градуса, като главната цел е била инспекция на системите и цялостното държание на автомобила в в действителност рискови условия- както атмосферни, по този начин и пътни, включително на сняг, лед и асфалт.



От Maserati споделят също по този начин, че екипът е провел тествания и нанесъл корекции по държанието на Grecale в другите му режими на работа, сред които ще могат да избират бъдещите притежатели на модела.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР