Световната номер 4 Джесика Пегула и сънародничката й от САЩ

...
Световната номер 4 Джесика Пегула и сънародничката й от САЩ
Коментари Харесай

Пегула и Гоф се класираха за втория кръг в Ийстборн

Световната номер 4 Джесика Пегула и сънародничката й от Съединени американски щати Коко Гоф доближиха осминафиналите в подготвителния шампионат преди Уимбълдън в Ийстборн.


Пегула се оправи със съпротивата на китайската изгряваща звезда Цинуън Джън с 6-3, 6-4, до момента в който Гоф се наложи над Бернарда Пера с 6-3, 6-2. Бившата финалистка на Ролан Гарос Гоф продължава да търси дебютна купа на трева, без значение че изгря на международната сцена точно на тази настилка – през 2019 тя стигна до четвърти кръг на Ол Ингланд Клъб, когато бе едвам 15-годишна.

Тийнейджърката не позволи точка за пробив в мача и ще се изправи в идната фаза против британката Джоди Бърадж. „ Бернарда не е лесна съперничка, изключително играеща с лява ръка на трева. Днес беше доста прохладно, тъй че си мисля, че и двете искахме просто да вкараме още една топка в очертанията на корта. Като цяло съм щастлива от днешната победа “, разяснява Гоф.

Втората сложена в главната скица Каролин Гарсия също прогресира напред след победа над квалификантката Мадисън Бренгъл с 6-1, 7-5.

В мъжкия шампионат, Маккензи Макдоналд си обезпечи конфликт на 1/8-финалите против лидера в схемата Тейлър Фриц след безапелационен триумф над Марко Чекинато с 6-3, 6-3. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР