Световната на първия по рода си изцяло електрически спортен автомобил

...
Световната на първия по рода си изцяло електрически спортен автомобил
Коментари Харесай

Това е IONIQ 5 N

Световната на първия по рода си напълно електрически състезателен автомобил на Hyundai- IONIQ 5 N, ще се състои на 13 юли по време на емблематичното събитие Goodwood Festival of Speed 2023 във Англия.

На Hyundai и по навръх Hyundai Австралия очевидно към този момент не им се чака, и през днешния ден локалното поделение на марката популяризира видео, показващо електрическата спортна кола без камуфлаж и с явен взор върху екстериора и интериора.

" Станете очевидци на напредъка. Приближете се до IONIQ 5 N. Това е нещо, което не желаете да пропуснете ", анонсират от Hyundai Австралия, само че за жалост не споделят никакви механически детайлности за колата.

От видеото обаче виждаме, че IONIQ 5 N е получил редица промени по екстериора и интериора, включително нови вежди на калниците с интегрирани въздуховоди, тематични на N-подразделението на Hyundai червени акценти, нови аеродинамични детайли в предната и задната си част, тематично оформление на педалите и кормилото, специфични N-седалки и други, а бордовата инфо-развлекателна и информационна система е получила специфичен интерфейс, който най-вероятно се задейства при избор на някой от особено създадени режими на държание на колата.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР