Световната гала премиера на продължението на едно от най-обичаните заглавия

...
Световната гала премиера на продължението на едно от най-обичаните заглавия
Коментари Харесай

Бляскава световна премиера на Mamma Mia!

Световната церемония премиера на продължението на едно от най-обичаните заглавия на десетилетието " Mamma Mia! " се организира този понеделник, 16 юли, в Лондон.
В изисканата конюнктура на една от най-известните английски концертни зали " Хамърсмит Аполо " стотици определени посетители имаха неповторимата опция да гледат първата прожекция на дълго чакания филм, да се срещнат с едни от най-обичаните холивудски артисти и да се потопят напълно в атмосферата на лято, синьо небе и безпределно гръцко море.
Носителите на " Оскар " Мерил Стрийп и Колин Фърт, ослепителните Аманда Сейфрид и Лили Джемс, както и доста други звезди, част от огромното семейство на " Mamma Mia! ", като Пиърс Броснан, Стелан Скарсгард и превъзходната Шер също блеснаха на събитието. Във кино лентата всички те се отличават с брилянтно актьорско наличие и трансформират продукцията в една ненадмината приятност за сетивата и настроението на феновете, а музиката на ABBA се трансформира в негова емблема още след първата част от 2008 година.

За да означи премиерата на кино лентата, саундтракът към " Mamma Mia! Отново дружно " излезе на 13-ти юли, 2018 година, седмица преди той да направи своята премиера и в киносалоните по света и у нас. Музикален продуцент на плана е Бени Андершон от ABBA и във кино лентата звучат някои от най-емблематичните и обичани песни на именитата група, изпълнени от актьорите – Лили Джеймс, Мерил Стрийп, Аманда Сейфрид и певицата Шер (Фернандо).
В България Mamma Mia! Отново дружно ще превземе кината на 20 юли, а единствено два дни по-рано – на 18 юли, феновете ще могат да се насладят и на премиерата на мюзикълa " МАММА МИА! ", чийто ефектен дебют ще се случи на сцената на Софийската опера и балет, както и по време на фестивала " Опера на върховете " на Белоградчишките скали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР