Световна премиера на щанда на Maserati на международното изложение в Ню

...
Световна премиера на щанда на Maserati на
международното изложение в Ню
Коментари Харесай

Автосалон Ню Йорк 2018: Maserati със сърце от Ferrari

Световна премиера на щанда на Maserati на международното ревю в Ню Йорк отбелязва новата топ-версия на луксозния всъдеход Levante на Maserati, която е оборудвана с ръчно съединен от техниците на Ferrari двигател.

Под предния похлупак на новото Maserati Levante Trofeo е инсталиран 3.8-литров, Twin Turbo V-образен, осемцилиндров мотор, който е комбиниран със система за задвижване на четирите колела. С оптималната мощ от 590 конски сили и оптимален въртящ момент от 730 Нм, първокласният SUV модел на легендарната марка е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за 3.9 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от над 300 км/ч. За прекъсването от 100 км/ч до 0 пък са нужни единствено 34.5 метра.

Maserati Levante Trofeo се отличава от стандартните представители на модела с нов агресивно изглеждащ екстериорен карбонов пакет, 22-цолови алуминиеви джанти, ексклузивно изпълнение на интериора със спортни седалки и кожена тапицерия, първокласна Bowers & Wilkins аудиосистема със 17 колони и 1280 вата и други.

Друга забавна специфичност на Levante Trofeo е новият състезателен режим на държание Corsa, който идва с функционалност за оптимално потегляне от място Launch Control

Производството на Levante Trofeo ще започне през лятото, като първоначално автомобилът ще бъде предопределен само международните пазари на компанията, с основен акцент върху Съединени американски щати и Канада.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР