Светослав ПинтевТози цирк трябва да престане, заяви с мъдрост равна

...
Светослав ПинтевТози цирк трябва да престане, заяви с мъдрост равна
Коментари Харесай

Буратинно, Буратино се наричам, но копейки никак не обичам

Светослав Пинтев

" Този цирк би трябвало да престане ", съобщи с мъдрост равна на тази на самия цар Соломон вождът и преподавател на " Възраждане " Костадин Костадинов. Каза го в ефира на Българска национална телевизия, където постоянно е безценен посетител.
" България има потребност от нормализация, има потребност от привършване на тази политическа държавна и парламентарна рецесия, и единственият метод за това са новите избори. Но не съм оптимист. Мисля, че тази евроатлантическа тайфа ще се разбере ", съобщи този нов Марк Аврелий.
И аз по този начин мисля. А точно Коцето ще е главната причина да

плеснат с ръце и да се прегърнат

Той към този момент роди онази опасност, която ще сплоти „ евроатлантическа тайфа “. Но знае ли човек...
„ Възраждане “ оферират със законопроект да хлопнем вратата на НАТО от външната страна, когато от лагера на Путин се чува, че този потвърдено несъизмерим пълководец и геополитик се кани да нахлуе в прибалтийските страни, Молдова или Грузия, апелирам ви се. Предпочитал да е страна от Алианса, тъй като мощно се съмнявал, че при хибридна офанзива ще се задейства член 5, а неналичието на реакция щяла за докара до неотложен разпад на Северноатлантическия пакт и празненство на путинизма по цялата планета. „ Да живеят всички БКП-та, по всички земни кълбета “, както гласеше един девиз от незабравимото предишното.

Мечтата на идиота,

както пък се показваше Остап Бендер.
Ала една страна, която излиза от НАТО за Путин е просто осъществен летен сън. Интересното е, че тези които Коцето назовава „ евроатлантическа тайфа “, също по никакъв начин не се тормозят да се заиграват с тази тематика. Така слушам....
Цял ден ми звучи в главата един чудноват рефрен, който си съчиних, когато научмих, че „ Възраждане “ внесли в Народното събрание законопроект за излизане на България от НАТО.
„ Буратинно, Буратино се назовавам, само че копейки по никакъв начин не обичам “, си напявам към този момент съвсем едно денонощие, без да знам за какво. Накрая се сетих, че подсъзнанието ми незабавно е схванало това, което съзнанието ми, заради чиста нелепост, стопли много по-късно.
30 депутати от „ Възраждане “,

отпред с вожда и учителя

на родните путинисти Костадин Костадинов, са внесли в Народното събрание искане за неотложно разглеждане на законопроекта, както към този момент знаете.
А за какво ли е това бързане в този трагичен миг и действителната опасност за бракоразвод в сглобката.
Да не би едната страна от „ евроатлантическа тайфа “ да задейства Коцето и неговите безумия за излизане от НАТО, с цел да сплоти „ шайката “ в миг, когато главатарите не могат да разделят баницата, само че се и притесняват тя да не изчезне като във вълшебна приказка, което по никакъв начин не е изключено. И викат на помощ други приказни герои.
Точно в този трагичен миг

като джин от вълшебна лампа излиза Коцето,

с цел да извърши „ молбата “ на единия предводител.
В смисъл на `невидим демон`, арабски дух на пустинята, който извършва стремежи, а не напитка, която се пие в огромни количества, може с тоник и лед.
Или Коцето извършва поръчка и на двете страни, на цялата тайфа от главатари.
„ Възраждане “, несъмнено, свято пазят соц традициите. Те са като тъкачка многомашинничка-ударник, постоянно ще извърши всички височайши стремежи..
Не е вманиачен Копейката, че яде от зелника, приятели и господа, това е напълно несъмнено.
Всичкото Мара втасала, единствено от НАТО още не е излязла. Тогава ни чака подобен живот, че единствено си крещя: “Дано Костя да стане вицегубернатор на Путин и да направи от България отново едно уютно концлагерче. Както си беше едно време ”.
Не за друго, а тъй като

съдружниците на Путин постоянно падат от прозорците

Големият съветски публицист Александър Невзоров дори съветваше московчани и жителите на родния му Санкт Петербург да не минават под високи здания, тъй като със страшна мощ може да им се стовари от горната страна някой губернатор, народен представител от „ Единна Русия “, върховен управител от „ Лукойл “ или „ Газпром “или различен сходен изверг....
Ала при Путин петата колона в никакъв случай не се конфигурира във властта, в противен случай, първо с нейните водачи се разправят, с цел да не лапат активите, предопределени за кооператива на путинските другари „ Озеро “, а и да не се мислят за огромни герои. Питайте атамана на казаците в Крим, Игор Гиркин-Стрелков, Бойният котарак Мурц, който неотдавна се самоуби и ред други идейни борци за парични знаци и празненство на Новорусия.
Дори свръхбогатите Швеция и Финландия със зъби и нокти драпаха да се докопат до НАТО, когато стана безпощадно ясно, че кремълският фанатик размахва нуклеарния си топор за шантаж на Запада, трансформирал е страната си във боен лагер, изцяло се е лишил от здрав разсъдък и се изживява по едно и също време като Хитлер, Сталин и Чингиз хан, постоянно е подготвен да нападне някого. А у нас дори евроатлантиците се заиграват с тематиката за излизане от НАТО, с цел да не изчезне вълшебната им баница. А не се ли опасявате, че може да изчезнете самите вие, уважаеми?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР