Светолозара Трендафилова, както е рожденото й име, се прекръсти на

...
Светолозара Трендафилова, както е рожденото й име, се прекръсти на
Коментари Харесай

Зара крие аборт от Васил Божков

Светолозара Трендафилова, както е рожденото й име, се прекръсти на Лахиф в инстаграм, а скоро по-късно плъзна слухът, че се е омъжила на скромна гала за австралийски ръгбист на име Макс Лахиф. Откакто смени семейството си, Зара изчезна задълго от инстаграм, а фотоси с новия си обичан към момента не е посочила. Тъй като обаче продължава да е Лахиф в обществената мрежа, допуска се, че таман ръгбистът е бащата на сина й.

Преди да стане госпожа Лахиф, Зара бе Уотсън няколко години, откакто се омъжи за различен австралийски състезател, само че жънещ триумфи в леката атлетика. Нашенката и Ерик Уотсън се срещнали в островната страна Бахрейн и любовта им бързо избуяла, като в следствие се стигна до брак. През 2016 година влюбените се реалокираха в Австралия – родината на Ерик, където скоро по-късно се състоя сватбата им, само че безоблачното им благополучие не продължи дълго. Разведоха се и Зара се върна в Дубай. Дълго време тя се подвизаваше в инстаграм с семейството на някогашния си мъж, като около него се снабди и с нова специалност. Зара се увлече по спорта, до момента в който бе с Ерик, и след раздялата им се изявяваше като фитнес инфлуенсър, въодушевяващ почитателите си в обществената мрежа да спортуват и да водят здравословен метод на живот като нея.
Реклама
Въпреки че от много време не живее в България, брадърката постоянно си идвала. У нас, с изключение на с присъединяване си в първия сезон на „ Биг Брадър “, в който имаше буйна случка с Найден Найденов – Нед, Зара е известна и с други свои любови. Доста обсъждана бе връзката й с починалия предприемач Христо Сираков, с който бяха близки другари и след разлъката. Не той обаче подкрепил финансово упоритостите й. Когато варненката прекрати нежната си кариера на тв водеща и отпътува да учи актьорско майсторство в Ню Йорк, се появи мълвата, че има нов покровител.

Според пикантните клюки отпреди години хубавицата е била публична любовница на Васил Божков. По това време олигархът нямаше никакви проблеми със закона – в противен случай, той дори беше почитан член на обществото. Мълви се, че около аферата си с Черепа Зара забременяла. Тя обаче била накарана от олигарха да направи незабавно аборт, макар че тя не желаела. След този случай връзките им завършили. По-късно се заприказва, че Зара се е залюбила със скандалния Иван Танев –Универсалния, с който точно отпътувала за Дубай. След раздялата си с него варненката се открила в арабското емирство и решила да продължи живота си надалеч от родината. Не е ясно дали и все още живее непрекъснато в Дубай, защото в последните месеци Зара е станала много загадъчна в инстаграм.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР