Светофарите на столичния булевард Сливница вече ще работят денонощно. Това

...
Светофарите на столичния булевард Сливница вече ще работят денонощно. Това
Коментари Харесай

В памет на Ани и Явор: Четвърта вечер бдение след жестоката катастрофа на бул. Сливница

Светофарите на столичния бул. " Сливница " към този момент ще работят непрекъснато. Това се случва след жестоката злополука в края на предходната седмица, когато 18-годишен водач опустоши на пешеходна пътека двама младежи. И довечера на мястото има бдение в памет на починалите.

Хората тук с изключение на, че отдават респект към починалите при жестоката злополука Ани и Явор, те не престават да упорстват за незабавни ограничения, с които да бъдат предотвратени нещастията на пътя. Много хора считат, че правата, където стана трагичния случай е рискова от години и желаят редица ограничения, измежду които: монтиране на мантинела по целия бул. " Сливница ", засилено полицейско наличие и повече камери за надзор на скоростта.

Ето и техните отзиви:

- Камери, ограничавания, в профил загради да има на всички места, да се следи по-строго.

- Надявам се хората да стартират да мислят най-сетне, това ми е вярата, тъй като не знам какви други ограничения могат да се вземат.

- Смятам, че е извънредно време да се вземат ограничения и да се спре това. Даже и през днешния ден долу отново е имало случай, това е неуместно! Съжалявам...

Днес на столичния бул. " Сливница " още веднъж имаше пътен случай. Велосипедистка беше блъсната от лек автомобил. По информация на Министерство на вътрешните работи дамата е леко потърпевша и е откарана за обзор в болница.

Вижте повече в директното включване на Йоана Миланова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР