Светлозар Дончев страда от рядката болест на Бюргер, за която

...
Светлозар Дончев страда от рядката болест на Бюргер, за която
Коментари Харесай

Самотен баща все още се нуждае от помощта ни

Светлозар Дончев страда от рядката болест на Бюргер, за която медикаментите са скъпи

Самотен татко на две деца се нуждае от незабавна помощ в битката с тежко заболяване. За него ви разказахме преди половин година, към днешна дата фамилията му още веднъж не може да се оправи единствено с разноските по лекуването.

Допреди две години животът на Светлозар Дончев е изцяло естествен. Отива на доктор поради продължителни болки в региона на краката, само че чува диагноза, която прекатурва целия му живот. Тогава мъжът за първи път чува за заболяването на Бюргер.

Това е рядко съдово заболяване, което визира артериите на горните и долните крака и може да се стигне до ампутация. Преди години той се среща със същата болест, само че съумява да я стопира.

„ Имах парите тогава, купих инжекциите и общо взето, уверих се в това, че в действителност това нещо може да бъде стопирано “, споделя пред Дончев.

Сега заболяването още веднъж прогресира. Преди към месец се постанова да му бъдат ампутирани пръстите на краката. За да се върне към пълностоен метод на живот, Светлозар Дончев се нуждае от помощ, с цел да закупи скъпоструващи лекарства.

Надеждата за положително у Светлозар и околните му към момента е жива.

Сметката, по която може да дарите средства и да помогнете на Светлозар, е:

IBAN: BG15UNCR70001524885293

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Светлозар Николов Дончев

e-mail:

PayPal: Svetlozar Donchev

Телефон за връзка със Светлозар: 0877717471
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР