Светлинен меч на Люк Скайуокър от първия филм от сагата

...
Светлинен меч на Люк Скайуокър от първия филм от сагата
Коментари Харесай

Вадят на търг светлинен меч на Люк Скайуокър

Светлинен меч на Люк Скайуокър от първия филм от сагата " Междузвездни войни " ще бъде изложен на търг в Лос Анджелис идната седмица, заяви Ройтерс. Възможно е за лота да бъдат платени 200 000 $.

От аукционна къща " Профайлс ин хистъри " оповестиха, че ще бъдат препоръчани за продажба и други към 25 лота, в това число черен шлем на водач на ТАЙ-файтър от излезлия по екраните през 1977 година първи филм от поредицата. Очаква се за шлема да бъде платена още по-голяма сума - 300 000 $.

Въпросният светлинен меч е употребен от артиста Марк Хамил в облика на Люк Скайуокър в " Междузвездни войни: Нова вяра " и е планиран от сценографа Роджър Крисчън . В писмо, съпътстващо продажбата, Крисчън изяснява по какъв начин основал един от към петте светлинни меча, употребявани във кино лентата.



Сред лотовете ще е също камера за образни резултати, проектирана от компанията на Джордж Лукас " Индъстриъл лайт енд меджик " и употребена за снимането на " Империята отвръща на удара ", " Похитителите на изчезналия кивот ", " Извънземното " и други холивудски блокбастъри. Смята се, че за камерата е допустимо да бъдат платени 150 000 $.

Аксесоари и движимости от " Междузвездни войни " ще бъдат препоръчани за продажба на търг на " Профайлс ин хистъри " в Лос Анджелис от 11 до 14 декември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР