Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика

...
Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика
Коментари Харесай

Алена с политическа прогноза: Чудо ще е Борисов да стане пак премиер, Радев умее само да руши   



Светлана Тилкова-Алена е приключила интернационалните стопански връзки и икономическа публицистика във ВИИ „ Карл Маркс “ – в този момент УНСС. Дълги години е практикувала специалността у нас и в чужбина. Изучава нумерология от 1971 година, а астрология от 1977 година При двумесечния си престой в Япония в науката я вкарва японски астролог. В интервала 1983-1984 година учи постоянно астрология и психоанализа в Съединени американски щати – Ню Йорк, когато за първи път среща своята учителка Линда Гудман. През 1993 година Гудман ѝ слага задачата да продължи проучванията си и да развива науката нумерология и по-специално кармичната нумерология и кармичната астрология.

Алена е създател на 77 книги и повече от 234 хиляди хороскопа. Създател и създател на сп. „ Кармичният кръг “, излизащо всеки месец от януари 2001 година

Тя е единствената българка, член на Германския съюз на астролозитe DAV. От 2006 година е член на Международната астрологична асоциация ISAR, а от 2015 година и на Американския астрологичен съюз. През 2010 година с решение на Германския астрологичен съюз Алена е определена да оглави българския му филиал и да бъде негов ръководител.

Книгата ѝ „ Универсалната матрица на Питагор “ излезе на немски език през 2019 година

- Алена, още в края на предходната година вие прогнозирахте, че държавното управление на Кирил Петков ще просъществува 6 месеца и ще има нови предварителни избори. Виждате ли в тях излаз от политическата рецесия?

- Каквото споделих, освен това не в края, а още в средата на миналата година, това се случи, колкото и хардвардските измамници, както ги назова народът, да си имаха вяра, че ще ръководят с петилетки, откакто получиха с операции първото място на последните избори. Повярваха си тези злокобни грабители, че ще си въртят далаверите поради невидимата протекция на някой зложелател на България, който ги инсталира на най-високите управнически постове в страната. И започнаха да лъжат колчем дума излезе от устата им. Да би ги видял, и Гьобелс би им завидял. В еуфорията си около подарената им изборна победа обаче не се сетиха, че придвижването на планетите на небосвода не може да бъде купено и краят им е съдбоносен.

През юли 2021-ва, съвсем една година авансово, написах в хороскопа си за юни 2022-ра, че „ зациклилото ръководство на страната може да потърси избавление посредством промяна на министри или даже държавното управление да подаде оставка “. Случи се.  И министри смениха, и държавното управление подаде оставка на 27 юни, само че продължи в мъката си да унищожава страната. До последния си ден не спря да разрушава.

В началото на декември 2021  г. бях безапелационна, че през 2022  г. ще има предварителни избори, тъй като държавното управление на Петков има живот сред четири и шест месеца. На 7 февруари споделих, че юли ще е месецът, в който държавното управление си отива.   

За излаз от политическата рецесия е още рано да се приказва, тъй като е допустимо и задълбочаването й. Обществото в България е в положение на тиха,
словесно нападателна революция. Омразата и опълчването сред хората са изявени. Не се знае някое дребно камъче до какъв спор може да докара.

- Вещаят ли звездите по-добри дни за България в близко време, или ни чакат избори до дупка и дълго ръководство на Румен Радев със служебни кабинети?

- През 2020 година написах, че пред България са девет години на отрицателно развиване, страдалчество, ограничения. Сега сме в третата от вероятните девет. Дали ще забележим светлината в тунела към края на 2023 година, или не, уповавам се да покажат резултатите от идните избори.

Дотогава още веднъж Радев ръководи. Четири пъти този човек получи златен късмет да покаже интелектуална зрялост, визия и мащаб на политик и общественик, само че все не му се получава. От което пати народът. Спечели войната с Борисов и вместо да избере най-кадърните от кадърните хора за служебното ръководство, с цел да потвърди че рецензията му към Борисов е основателна, той като че ли кастинг за измамници и некадърници направи. Че и глупави и с диагноза „ патогенен измамник “ на някои от тях.

Имаме за президент човек без капацитет да ръководи страна, който умее да разрушава, само че не и да съзидава, такива са му астрологичните характерности. Човек, възхваляващ измамниците и прикриващ конституционното престъпление на Кирил Петков. Сам се причисли към шайката на закононарушителите, а в този момент, прогледнал, търси метод да се разграничи от измамниците. Мисля, че е наивно от този човек да чакаме положително ръководство, колкото и служебни кабинети да назначава в годините до края на неговия мандат.

- Слави Трифонов за трети път проваля парламент. От какви сили е движен той – болно его, завист, отплата, комплекси... или просто извършва нечия поръчка? Каква беше неговата „ задача “ в политиката и извърши ли я той?

- За да разберем несъответстващото и рушително за болшинството, само че вярно съгласно него, държание на Слави Трифонов, би трябвало да погледнем с очите на ориста. Този човек има условие да живее отвън България, което не е спазил. Наказателната му преграда към този момент е паднала и той е пострадал от персонални, професионални и здравословни проблеми. Най-важното в тази ситуация е, че мисловният му развой е изменен и поради наказванията, които търпи, всяка негова мисъл, размишление, умозаключение са в полето на друга действителност, неразбираема за близките, само че разумна за него.

- Самоуби ли се политически Има Такъв Народ, която съобщи гласоподавателите си, и ще изпадне ли от идващия парламент?

- Гласуващите за Има Такъв Народ са особена категория хора. Не бих се учудила, в случай че Трифонов успее да задържи задоволително електорат с революционните речи по своята телевизия, с цел да не изпаднат от 48-ото Народно събрание, макар че на този стадий са към и под бариерата на 4-те %.

Още първото ми астрологично пресмятане за Има Такъв Народ сподели, че са партия еднодневка. Ако приказваме за самоубийство, датите им на основаване и регистрация ги самоубиха. Към сегашния миг животът на Има Такъв Народ е единствено 24 месеца. Неизбежно партията върви към своя залез.

- Всички политици плашат българите с изключително тежка зима. Това действителна заплаха ли е, или просто начало на предизборната акция?

- Като Виденовата зима втора няма да се случи, в случай че някой преднамерено не желае да има. Предизборната акция върви, само че и зимата ще е тежка на първо място поради летящите нагоре цени на всичко, само че не води до неналичието на каквото и да е.

Инфлацията в България потегли още от първото служебно държавно управление през 2021 година, войната в Украйна я усили, а некадърното ръководство на Петков, Василев и сие й даде крила. Ако тежката зима е във връзка с отоплението, най-потърпевши ще са столичани и огромните градове с централно отопление. Но над 50% от семействата се отопляват с дърва и въглища, над 40% са на ток, единствено няколко % от семействата са на газ. Още преди отоплителния сезон доста фамилии ще заявяват, че се изключват от топлофикациите и ще преминат на ток, че както върви, заеми би трябвало да взимат, с цел да си заплащат сметките. Големият проблем е с бизнеса, който работи на газ и няма по какъв начин да прави икономии.

Мнението ми не като астролог, а като икономист е следното. Съдбата още веднъж дава късмет на Радев да се потвърди като милеещ за народа властник. Сега той командва посредством служебното си държавно управление. Първо: да разпореди евтиния ток от Козлодуй да остане за семействата и бизнеса. Народът не се интересува от миксове и демократичен енергиен пазар на Европейски Съюз. Имаме на ниска цена ток, само че го изнасяме с огромна облага, с която се компенсират бизнеса и семействата, само че се подтиква инфлацията. Второ: одобряваме заплащане в рубли на газа и завършваме казуса с доставките на този стадий, за цената - в допълнение. Фирми от Германия, Франция, Австрия, Гърция чуваме, че го вършат. Не, ние сме лоялни към Европейския съюз, а не към България. Толкова лоялни, че чак  Борисов изиска на 11 юли Народно събрание да гласоподава закон за възбрана на импорт на газ от Русия, макар че Европейски Съюз не го е забранил. Очевидно за Борисов не е оскърбление да бъде бърсалка пред непознато посолство, в случай че му се подсигурява връщане във властта. Цената на бензина може да спадне най-малко с лев поради съветския нефт, преработван в Бургас.

Това може да се случи в случай че президентът събере храброст и застане на страната на народа, а не на страната на своите зависимости.

- Според някои социологически изследвания е допустимо „ Продължаваме промяната “ още веднъж да бъде първа политическа мощ на предварителните избори, съгласно множеството пък ще завоюва ГЕРБ. Какво демонстрира вашият астрологичен разбор?

- Ако „ Продължаваме промяната “ бъдат първи на изборите, изводът е единствено един. Тези, които манипулират изборните машини, считат народа за тъпоумно добиче, с памет на глухарче и си развяват байрака на далаверите. Неслучайно още предходната година предизвестих, че ще пристигна миг двамата измамници да бъдат принудени да бягат през един океан разстояние. Народът е неподвижен, малоумен, само че избухне ли, разрушава безпаметно.

По натурален път, без операции Политическа партия ще са към границата на изпадането от Народното събрание. Всичко над 5-6 % ще е резултат на машинация.

Машинното гласуване не е анулирано. Изборите още веднъж ще бъдат манипулирани. В чия изгода – към момента не знам. Ще разберем по изборната класификация на компютърно подтикваните и ощетените обединения, съпоставени с астрологичното ми пресмятане.

Ако сме наивни идеалисти и имаме вяра, че гласуването с  машини не позволява операции, тогава е ясно – ГЕРБ още веднъж ще е първа политическа мощ. А аз ще допускам, че ГЕРБ в действителност желаят властта, в случай че се наложат и ЦИК разпореди да се броят и контролните разписки, които остават след машинното гласоподаване.

- Имат ли политическо бъдеще Кирил Петков и Асен Василев?

- В естествена страна този въпрос е невъобразим. Те могат да бъдат единствено част от предишното. В България обаче, в случай че кукловодите решат, че към момента имат полза от двамата измамници и антуража им, като нищо ще им обезпечат значимо наличие в идващия парламент. Астрологичната ми решителност още когато сътвориха своята групировка беше, че това е еднодневка, предвещаваща отрицателни последствия за България. Казах, че ръководството им ще форсира рецесията в България и задълбочи разрухата, тъй като „ почтените “ Петков и Василев са жадни за власт и пари.

Отсега да кажа – в случай че Петков и Василев получат опция да договарят за присъединяване в следизборна коалиция, вместо да са приласкани клиенти на прокуратурата, би трябвало да сме готови за нови предварителни избори през 2023 година   Запомнете думите ми, с цел да няма сюрпризирани следващата година.

- Какви са астрологичните аспекти за неуморимата Корнелия Нинова, преброени ли са дните й в политиката?

- Че са преброени, е ясно. Колко ще бъдат, зависи до какви дълбини на персонално морално проваляне ще се срине и какви апаратни хватки ще приложи единствено и единствено да има власт. Тази жена е неустоимо алчна за власт. Не се колебае да в профил всеки, в който се усъмни, че може да пожелае нейното място. А и се е обкръжила със сервилни ласкатели и подмазвачи, така че заедно си унищожават партията, освен това не занапред, а още от май 2016 година, когато избраха Корнелия Нинова за водач на Българска социалистическа партия. Тогава написах, че поради датата, на която е родена, ще срине Българска социалистическа партия до заличаването й. Факт, а идните избори ще са още по-горчив хап за столетницата.

На последните избори предизвестих по никакъв метод Българска социалистическа партия да не се обвързват с "Продължаваме смяната ", тъй като ще предизвестят недалечния още по огромен срив на партията. Но по какъв начин госпожа Нинова да откаже власт? Все едно наркоманът да откаже опиат.

- През декември предходната година казахте, че сте разочарована от Бойко Борисов и че звездите вещаят политическото му пенсиониране. Има ли смяна в мнението ви в този момент?

- Не е допустимо да има. Аз съм безпределно компромисен човек, само че до време. Приключа ли връзките си с някого, той за мен повече не съществува. Три пъти съобщи мен и България, като плъх се скри, когато трябваше да тръгне по астрологичната пътека, водеща го към четвърти мандат.

За политическото пенсиониране на Борисов пиша от октомври  2020 година - за богатството на ГЕРБ би трябвало да създадат Борисов почетен ръководител на партията и в случай че желаят да го командироват представител в ЕНП. Време е друг да поеме кормилото. Кадърни дами и мъже в ГЕРБ има задоволително.

- Възможно ли е Борисов още веднъж да стане министър председател?

- Чудо би трябвало да се случи, с цел да се върне Борисов във властта. Докато беше под крилото на ориста, чудесата му се случваха, само че времето им мина, един път поради неговото нарцистично държание, ловко ласкано от сервилни хора към него, величаещи го надали не до Бог в земно тяло. Прекалено се дискредитира от митингите през 2020 година А предателското по отношение на България гласоподаване за анулация ветото на Северна Македония, което ГЕРБ наложи и нищо не се е трансформирало, с цел да отпадне, го остави напълно без престиж на общественик, като го трансформира в подготвена на всичко за власт марионетка.
Втори път поради насилствената смяна на мисловния му капацитет.

В разгара на митингите през 2020 година написах, че двата близнака в личността на Борисов - този на държавника и този на индивида, са в мощно несъгласие между тях. Написах, че в случай че двата близнака в него намерят допирната точка и, дай Боже, това да е преди 2024 година в най-хубавия случай, връщането му в политиката е обезпечено. Уви, държавникът и индивидът са към момента на противоположни позиции.

За разлика от чужбина никой в България не обърна внимание на думите ми отпреди две години. Те не са художествено остроумничене, а тъжна реалност.   От есента на 2020 година Борисов е различен човек с малко допирни точки с Борисов отпреди това. Тялото е същото, мисловният развой е различен, мащабът е умален, дребнотемието му е в речника, възбудени са отрицателни качества на личността, които до този миг са били потиснати. Сега Борисов е подготвен на всевъзможни споразумения и даже самоунижения, сякаш мъдри решения, единствено и единствено да се върне във властта.

Борисов обикаля като цветарка по села и градчета, боязън го е от София, и хората виждат, чуват и усещат, че това е друг човек. Затова ГЕРБ, даже и първа на изборите, няма да скочи в резултата. Да беше Путин, щяхме да си кажем – двойник обикаля страната и разликата проличава. Но Борисов двойник няма, единствено раздвояване.

- Какъв астропортрет бихте създали на новия състезател Стефан Янев и пресилени ли са шансовете на партията му „ Български напредък “ да размести пластовете?

- Стефан Янев е роден на дата, съградила в годините спорен темперамент на импулсивно-чувствителен човек, на моменти прочувствен до степен да позволява неточности в думи и дейности поради припряност, която му вреди, и всичкото това скрито зад умерено лице с овладяна гримаса.

Съдбовният му път в контраст на датата му на раждане го орисва на съдбовно послушание, такт, самообладание, умеене да се изчаква, с цел да потисне заложената му импулсивност и припряност, което е в негова изгода. Склонен е да прави непоискано положително, което постоянно му се връща като зло. Негов негатив е, че в търсенето на съгласие не е изключение да се помирява с настояванията, които му насочат, и да застава против себе си, против разбиранията си, от което след това пати и страда.

Като представител на Риби в комбиниране с нумерологичните му заложби той е мистериозен, замислен в себе си романтик, който постоянно желае да знае какво се случва освен под светлините на прожекторите, а и зад кулисите, изключително там, в полумрака на сенките и в тъмата на невидимия живот. В тази тъма обаче неговата припряност се случва да гради облици, разнообразни от видяното, и като разследване дейностите му са неползотворни.

Партия „ Български напредък “ към момента няма правосъдна регистрация, така че астрологичните ми заключения са въз основа единствено на няколко дати и часове, които, странна доверчивост, от групировката се пробваха да скрият. За часовете приказвам.   

Оформя се обликът на партия на крайности. От една страна, ще са целеустремени, волеви, постоянно подготвени за деяние, не постоянно премислено. От друга, ще са прекомерно лабилни и даже инертни. Това значи, че моментът на действието всекидневно ще се разминава с вярното време за неговото реализиране. Постоянно ще са в положението да вървят над бездна, от време на време с вързани очи. Съдбата може да им даде крила и да реализират даже за тях ненадейно бърз триумф, само че не е изключено и стремително да ги захвърли в пропастта на партиите, съществуващи единствено на хартия, с моментно настояще и без бъдеще. Датата на регистрацията в съда ще промени някоя от заложбите, само че дали за положително или за зло, ще забележим.

- А какви са вероятностите за Костадин Костадинов и рисков състезател ли е той? Според социолозите „ Възраждане “ може да удвои резултата си на идващите избори?

- Опасен състезател за кого? За Българска социалистическа партия или за сините комунисти от Демократична България. По натурален път за първа или втора политическа мощ „ Възраждане “ няма капацитет, както и никоя българска партия, която милее за България, само че ни натрапва съветското знаме на всяко свое събитие. Също като Българска социалистическа партия.

Все отново има опция в идните избори „ Възраждане “ да си усили резултата, който може доста да зарадва Костадинов, в случай че се броят хартиените изрезки при машинното гласоподаване.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР