Светлана Гущерова се престраши да се покаже по бански след

...
Светлана Гущерова се престраши да се покаже по бански след
Коментари Харесай

Светлана Гущерова се пусна по бански

Светлана Гущерова се престраши да се покаже по бански след раждането на четвъртото си дете. Плеймейтката едвам преди два месеца роди и четвъртата си рожба, дребната Валентина - последният правоприемник на фамилия Гущерови. 

Тя е образец за всички дами, че напълняването след раждането е единствено опрощение. По нищо не проличава, че е раждала напълно скоро и че в утробата й е отгледала четири бебета.

Феновете й са безапелационни, че по нищо не проличава да е раждала. Някои даже се майтапят, че е употребила сурогатна майка. " Не сме я виждали бременна, постоянно оповестява чак след раждането. Няма да се изненадам децата й да са раждани от друга, другояче не си изяснявам обстоятелството, че наподобява толкоз добре ", допускат нейни почитатели. 

Но Светлана не се е показвала бременна, защото има съществени комплекси по отношение на външния си тип. И поради това съблюдава строги диети, които й разрешават да бъде секси за обичания й мъж Християн Гущеров, който също смъкна много от килограмите около диетите на жена си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР