Светът потъна в скръб след шокиращата новина за трагичната смърт

...
Светът потъна в скръб след шокиращата новина за трагичната смърт
Коментари Харесай

Любовта на Коби Брайънт и Ванеса: от ученическата любов през изневярата и развода

Светът потъна в тъга след шокиращата вест за трагичната гибел на баскетболната легенда Коби Брайънт, 13-годишната му щерка и още 7 техни другари, пътували в персоналния хеликоптер на спортиста, който се разруши в Калабасас, щата Калифорния в неделя сутринта.

Коби бе прочут на всички като най-хубавият баскетболист в света, само че хората го обожаваха и поради любовта, която показваше към фамилията си. Женен за брачната половинка си Ванеса от съвсем 20 години, с 4 прелестни дъщери и постоянно намиращ време за фамилията си. 

Коби се среща със брачната половинка си преди 20 години и двамата стават неразделни, а ориста несъмнено им е подготвила тествания и пътят на любовта им е всичко друго, само че не и лек и безпроблемен. Двамата въпреки всичко съумяват да запазят фамилията си и не ги пречупва даже делото за обезчестяване, което се водеше против спортиста преди години.

Но да стартираме през цялото време на тяхната невероятна любовна история...


Снимка: Guliver / Getty Images

1999 г . - Коби и Ванеса се срещат за първи път , когато той е на 21, а тя единствено на 17. Те се срещат на снимачната площадка на музикален видеоклип, а по това време Ванеса е към момента в гимназията, само че искрата сред тях пламва мигновено. Коби не губи време и незабавно стартира да ухажва Ванеса. Първата им среща е на 28 ноември в Дисниленд. По това време Коби към този момент е изгряваща звезда в басктебола и започва да изпраща огромни букети с рози в учебното заведение на Ванеса.


Снимка: Guliver / Getty Images

2000 г.  - Коби предлага брак на Ванеса 6 месеца след първата им среща.  Двамата не подписват предбрачен контракт, въпреки звездата на Lakers към този момент да получава много огромна заплата.

2001 г . - Коби и Ванеса се женят в Калифорния.  След къс годеж двамата си споделят " Да " на много дребна гала, на която даже не участват родителите на Коби, които не били съгласни синът им да се дами толкоз млад. По-късно излиза наяве, че Коби спрял да поддържа връзка с родителите си в продължение на няколко години, само че връзките им се възобновили след раждането на първата му щерка няколко години по-късно.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР