Светът очаква новото кралско бебе Принц Хари ще посети Холандия

...
Светът очаква новото кралско бебе Принц Хари ще посети Холандия
Коментари Харесай

Гореща новина за раждането на кралското бебе!

Светът чака новото кралско бебе

Принц Хари ще посети Холандия идната седмица и това усили упованието към идването на новото кралско бебе. Това заяви БГНЕС.

Пътуването, планувано за сряда и четвъртък идната седмица, беше оповестено от Бъкингамския замък, до момента в който светът чака с неспокойствие раждането на първото дете на херцога и херцогинята на Съсекс.

Тъй като е малко евентуално Хари да желае да пропусне раждането на сина си или щерка си, това е още един намек, че бебето се чака всеки миг. Той явно би желал да прекара известно време с Меган и детето им, преди да се върне към кралските отговорности идната сряда.
Хари има плануван формален ангажимент в Амстердам, преди да пътува до Хага, с цел да открие публично игрите „ Invictus 2020 “.

Събитието на 9 май е в дневника на херцога още от оповестяването, че Хага ще бъде хазаин на идващите игри - спортно събитие в параолимпийски жанр, което той основава за ранени военнослужещи.

Хари признава, че доста би желал да бъде на откриването. Но също по този начин и загатна, че окончателното решение дали да отиде ще зависи от това дали жена му Меган е родила и по кое време. Практиката е всяко значимо кралско посещаване да бъде обявявано, тъй че дворецът трябваше да разгласи пътуването тази седмица, макар че към момента не се знае по кое време ще се роди бебето.

В неделя принц Хари взе решение в последната минута да участва на Лондонския маратон. Като настойник на спортното събитие, той нормално го посещава всяка година, само че към този момент не е удостоверил авансово наличието си, защото бебето се чака всеки миг.

През октомври беше оповестено, че херцогът и херцогинята от Съсекс чакат първото си дете напролет на тази година. По време на визитата си в Бъркенхед през януари, Меган сподели пред група дами по време на разходка, че бебето би трябвало да се роди края на април или началото на май.

Принц Хари и Меган са декларирали, че желаят да запазят раждането си колкото е допустимо по-лично. Предполага се, че дворецът ще разгласи, когато раждането стартира и ще има второ известие, когато бебето се роди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР