Светът на криптовалутите се характеризира със своята непредсказуемост, като множество

...
Светът на криптовалутите се характеризира със своята непредсказуемост, като множество
Коментари Харесай

ChatGPT прогнозира кои криптовалути ще оцелеят

Светът на криптовалутите се характеризира със своята непредсказуемост, като голям брой токени изчезват ненадейно.

Докато някои известни криптовалути станаха жертва на измами и неочаквани сривове, други просто изчезнаха с течение на времето.  

Като се има поради изменчивият темперамент на пазара, на въпросът “ “, ChatGPT даде лист с пет криптовалути, които евентуално биха могли да устоят на пазарните съмнения и да запазят значимостта си през идващите 10 години.

Крипто пазарите към този момент устояха повече от десетилетие, а идните 10 години евентуално ще донесат обилни промени.  

Тъй като водещите токени не престават да намират практическо приложение, необятното им приемане може да настъпи след няколко десетилетия. Това би могло да притегли вълна от нови и неопитни вложители, което надлежно да ускори вероятностите на крипто пазарите през идващите години.  

Според ChatGPT петте криптовалути, които имат капацитет да оцелеят през идващите 10 години, са Биткойн , Етериум , BNB , Cardano и Solana .

Точния отговор на чатботът:

Важно е обаче да се означи, че няма гаранции, че тези пет криптовалути в действителност ще оцелеят през идващите 10 години. Крипто секторът е мощно волатилен и разнообразни фактори като софтуерен прогрес, регулаторни промени и пазарно търсене могат евентуално да подкопаят водещите токени.  

В продължение на 10 години всичко може да се случи, изключително в случай че мечите пазари се запазят за нескончаем интервал от време.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР