Светът на комиксите е толкова шарен и разнообразен, и това

...
Светът на комиксите е толкова шарен и разнообразен, и това
Коментари Харесай

Батман, DC Comics и може ли супергероят да бъде чернокож

Светът на комиксите е толкоз пъстър и разнороден, и това е единствено една от аргументите да го харесваме толкоз доста. Има си и всевъзможни герои с всевъзможни разнообразни (и не чак толкова) суперсили.

Дори има и такива, които на процедура не имат никаква свръхестествена дарба. Което изобщо не им пречи да бъдат още веднъж супергерои. А съвършеният образец за подобен воин е Батман.

Очакваме с неспокойствие да забележим подготвяния за него филм, в който основната роля е за Робърт Патисън. Докато това се случи обаче, DC Comics има проекти за Батман.

Според Hypebeast, съперниците на Marvel ще показват нова версия на Батман, в която героят ще бъде негър. Очаква се комиксът да излезе през 2020 година

Вероятната причина за този ход е триумфът на Майлс Моралес от " Спайдърмен: В Спайди Вселената ", който се трансформира в първия негър Спайдърмен, въпреки и анимиран.

Голяма част от почитателите одобриха добре тази вест, като не закъсняха и шегите, че чернокожият Батман ще бъде спиран за инспекции от полицията, което ще затрудни работата му. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР