Светът е различен, футболът е различен, но емоциите от спечелването

...
Светът е различен, футболът е различен, но емоциите от спечелването
Коментари Харесай

Един различен шампионски парад в... хотел

Светът е друг, футболът е друг, само че страстите от спечелването на шампионската купа на Англия остават същите. Радост, сълзи, крясъци, обятия... футболистите на " Ливърпул " станаха първенци, откакто главният им съперник за трофея " Манчестър Сити " загуби от " Челси ".
Клоп през сълзи: Не може единствено да искаш да си първенец, би трябвало да го направиш Мениджърът на "Ливърпул " посвети купата на Кени Даглиш и Стивън Джерард
Футболистите на Юрген Клоп трябваше да изчакат повече от в началото плануваното, с цел да станат първенци, откакто пандемията от ковид прекъсна шампионата за 3 месеца. Това е повода и празненствата им да са по-различни. В момента играчите са изолирани в хотел, където живеят сред мачовете. Правят им се проби за COVID-19 два пъти в седмицата.

Така че те посрещнаха новината, че са първенци на британската Висша лига дружно, надалеч от терена, само че предстоящо прочувствено и шумно.

pic.twitter.com/CCxQVXtRR0
— Samantha Quek (@SamanthaQuek) June 25, 2020

Всички футболисти бяха вперили взор в екрана на тв приемника, с цел да проследят последните секунди от загубата на " Манчестър Сити ". Последният съдийски сигнал даде начало на празненства.

Преди това осъществената дузпа от страна на Вилиан от " Челси ", след която резултатът стана 2:1 за " сините " от Лондон също беше посрещната с крясъци и обятия.

Yes. It feels THAT good. I want to thank all our supporters watching us from all corners of the world. You made this possible for us and I hope we can keep bringing you the joy you deserve. now they’re gonna believe us pic.twitter.com/bqkXM1Fjpj
— Mohamed Salah (@MoSalah) June 26, 2020

Минути откакто осъзнаха, че са първенци, играчите " гостуваха " онлайн в няколко телевизионни студиа. Капитанът на " Ливърпул " Джордан Хендерсън не пропусна да означи значимата роля на мениджъра на отбора Юрген Клоп за спечелването на купата.



" Знаех, още щом се появи на първия си работен ден, че ще промени всичко! Слушаме го, имаме вяра в него. Беше ужасно прекарване. Надявам се да има и още триумфи - гладни сме за тях, чакаме ги и продължаваме да го следваме! Най-важното е, че му имаме абсолютно доверие, имаме вяра в него и той ни докара до тук! Нищо от този триумф нямаше да бъде допустимо без него! ", съобщи Хендерсън.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР