Светът е притихнал в очакване - огласена е поредната дата

...
Светът е притихнал в очакване - огласена е поредната дата
Коментари Харесай

Пророчеството на Св.Матрона: 1 седмица остава до края на света, първият признак за началото на Апокалипсиса бе преди дни в Калифорния

Светът е смълчан в очакване - огласена е следващата дата за следващия завършек на света. Този път това е 19 август, оповестява Рен.тв. Това е цифрата, посочено преди време в пророчествата на блажената Матрона Московска.

В навечерието на апокалипсиса съгласно версията на Матрона, " хората ще паднат на земята ", а на изгрев слънце " ще се навдигнат и светът ще стане различен ".

Като главен симптом за началото на края на света е посочен голям облак, сходен на този, който се появи изведнъж от нищото над Калифорния преди дни.

Това надалеч не е първият възнамеряват завършек на света през последните месеци и годни. Един от най-очакваните апокалипсис бе през 2012 година, само че тогава на човечеството му се размина.

Неотдавна американски учени показаха още една " точна " дата за гибелта на света. На 12 октомври Земята ще се сблъска с голямо небесно тяло. След това на повърхността ѝ ще се образува великански кратер, озоновият пласт ще бъде опустошен, климат ще се промени фрапантно и нахлулата от космоса радиация ще убие всичко живо по земята.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР