Светът е пълен със самотни красавици, които мечтаят да срещнат

...
Светът е пълен със самотни красавици, които мечтаят да срещнат
Коментари Харесай

Външният вид далеч не е предпоставка за влюбване. Но характерът е

Светът е цялостен със самотни хубавици, които мечтаят да срещнат оня същински мъж, който да ги обича. Да ги избави от тъгата и да опознаят хубостта на любовта. Но времето минава, а те по този начин и не срещат този мъж. Независимо какъв брой красиви са, те са тъжни и сами.

Грешка е да мислим, че мъжете са с нас, поради красивата осанка. Определено хубостта играе значима роля в запознанството, само че с цел да се влюби един мъж в теб е нужно да притежаваш качества, надалеч от красивата опаковка. Мъжете държат на наличието и качеството.

Външният тип не е задоволително изискване за обичане. Какво в действителност влудява мъжете и ги кара да се влюбят до лудост в една жена, останете с нас, с цел да разберете.

Представяме ти, чертите, които би трябвало да има дамата, в случай че желае мъжете да се влюбват в нея, а не просто да я харесват.  

Секси женственост

Както дамите харесват същинските и мощните мъже, по този начин и мъжете харесват мощните дами. Тези, които не са дами единствено по пол. А се държат като такива. Тези, които са уверени в себе си, знаят опциите си и цената си.
Днес, множеството дами имат неправилно схващане за женствеността. Свързват я с колкото се може повече проявление на плът и непристойно поведение, което го бъркат със „ секси “ и „ провокативно “. И това още повече отблъсква от тях мъжете.

Някои дами имат способността да събират всички погледи, където и да отидат. Но за това би трябвало да бъдеш уверена и да вървиш гордо и със самочувствие. Да бъдеш същинска дама и да се държиш като такава.

Чувството за комизъм е доста значимо

Съчетание сред секси женственост и възприятие за комизъм, ще накара всеки един мъж да бъде в краката ти. Защото мъжете харесват дами, които обичат да се майтапят. Такива, които са усмихнати и заразяват всички с красивата си усмивка. Мъжете харесват дами, които не се сърдят за най-малкото нещо и не са дребнави. Такива, които обичат да се майтапят даже и със себе си. Приемат компликациите с усмивка на разположение и в никакъв случай не изпадат в нервност. Спокойни и уравновесени дами, които не се опасяват от нищо. Или най-малко не разрешават на страха да ги спре да се борят за фантазиите си.

Увереността е наложителна

Всяка една жена би трябвало да познава себе си и това какво желае. И по този метод тя наподобява доста по-привлекателна, когато тя се усеща добре в личната си кожа. И когато е щастлива със самата себе си и спокойна, тя предава тази позитивна сила на близките. И се трансформира в магнит за мъжете. Затова, скъпи дами, време е да оставите несигурността и ниското самочувствие встрани в случай че желаете да бъдете харесвани и да си намерите сътрудник. Срамежливостта е сладка, само че от време на време и много нездравословна.

 Жаждата за премеждие е значима

Ако желаете да бъдете харесвани от мъжете, би трябвало да захвърлите скучния темперамент, който имате и да се превърнете в дами, жадни за завършения. Мъжете обичат дамите, които са авантюристичен настроени. Тези, които са изпълнени със пристрастеност и не се опасяват да излязат от зоната си на комфорт. Мъжете харесват дами, които обичат да пробват нови и нови неща и да изпитват непознати за тях страсти. Да живееш с такава жена е същинско премеждие, а скуката в никакъв случай няма да участва в живота ви.

Усмивката

Красивата усмивка работи като опиат за мъжете. Ако си мислите, че дългите и гъсти мигли или мощният грим ще привлекат нечие мъжко внимание, неверно е. Мъжете не се впечатляват от прекомерно тежкия грим, както и от изкуствената осанка. Дори е отблъскващо за тях. Това, което най-вече харесват в една жена е нейната красива и необятна усмивка, а когато те са повода за нея, е още по-харесвана. И въпреки всичко не би трябвало да забравяме, че най-красивите дами са щастливите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР