Свекървата на Наталия Гуркова—Мира, напуска ЮАР завинаги. Майката на Джордже

...
Свекървата на Наталия Гуркова—Мира, напуска ЮАР завинаги. Майката на Джордже
Коментари Харесай

Свекървата на Наталия Гуркова напуска ЮАР завинаги

Свекървата на Наталия Гуркова—Мира, напуща ЮАР вечно. Майката на Джордже Михалевич зарязва страната, в която бе погубен сина й и се връща в Черна гора.

Жената желала да е по-близо до внуците си, а и към този момент й тежало да стои в страната, където починаха брачният партньор й и синът й.

От месеци насам майката на Джордже разпродава движимости и парцели на фамилията. Наталия е делегирала всички права на свекърва си, като е безапелационна, че повече няма да стъпи в ЮАР.

За обмен са оповестени всички движимости на семейството—посуда, вази, сервизи, електроуреди, движимости, имоти… Мира не желае да взима със себе си нищо, което да й припомня за загубата на сина й, написа България през днешния ден.

В ЮАР тя загуби освен сина си, само че и мъжа си Петър, който бе похитен през 2014 година, а по-късно и малтретиран. Той бе върнат на фамилията си в последна сметка, само че не съумя да преживее случилото се и умря.

Наталия от своя страна не желае да посещава по никакъв мотив Африка и още повече ЮАР. Тя не е стъпила в страната след погребението на Джордже, като се изнесе от там години по-рано.

„ Предпочитам да повеждам естествен и спокоен живот в България, където престъпността не е толкоз огромна.

ЮАР е втората страна в света с най-висока престъпност. Ставала съм очевидец на жестоки неща. Не искам децата ми да порастват в тази страна”, съобщи Гуркова в свое изявление преди година.

Сега тя се пробва да стартира нов живот, само че към този момент като водеща на онлайн предаване.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР