Сватбените камбани отново ще забият за фолкпевицата Анелия. След като

...
Сватбените камбани отново ще забият за фолкпевицата Анелия. След като
Коментари Харесай

Анелия се жени за турски дипломат

Сватбените камбани още веднъж ще забият за фолкпевицата Анелия. След като дълги години сърцето на чалгарката бе свободно, тя най-сетне се реши на сериозната стъпка да застане пред олтара, оповестява "България през днешния ден ".

Мълвата носи, че избраникът на Анелия е изтъкнат турски посланик, по тази причина и към момента не е ясно къде ще се състои брачната гала.

Само преди дни певицата пусна фотография в обществените мрежи, на която се вижда по какъв начин щастливо е хванала букета от женитба, на която била посетител. Повелята гласи, че този, който хване букета, е идващият, който ще мине под венчило.

Самата певица е измежду изпълнителките, които ревниво пазят персоналния си живот. Пайнерката заобикаля да разяснява връзките си, само че неотдавна не се опасява и обявява, че сърцето й е заето. Тя изрично обаче отхвърля да разкрие самоличността на обичания си.

Близки до певицата разкриват, че от няколко години е интимна с изтъкнат турски посланик, а шаферка на сватбата ще бъде щерка й Ивон. Двамата влюбени се срещнали по време на присъединяване на Анелия в Бургас. Заради дипломатическия си статут срещите с певицата протичали в цялостна поверителност. Облагите за нашенката настъпват незабавно, откакто стартира да се среща с чужденеца. Дипломатът задействал връзките си и оказал помощ за клипа на обичаната си, който пък се трансформира в един от шлагерите на певицата. Видеото към песента "Дай ми още " бе сниман в турския замък "Чираган палас ". Именно поради това колежки на изпълнителката не стопират да злословят и да се чудят по какъв начин е съумяла да извади 60 000 лева, с цел да заплати наема на палата.

И макар че ще се венчае, Анелия изрично отхвърля да има второ дете. Неведнъж звездата е признавала, че Ивон ще бъде детето, което най-вече ще обича, и не желае да става майка още веднъж.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР