Сватбените дрехи на Меган Маркъл и принц Хари могат да

...
Сватбените дрехи на Меган Маркъл и принц Хари могат да
Коментари Харесай

Отблизо: Сватбените дрехи на Меган и Хари

Сватбените облекла на Меган Маркъл и принц Хари могат да бъдат видени от почитателите им, откакто в замъка Уиндзор през днешния ден се открива галерия, отдадена на сватбата на херцозите на Съсекс, съобщи Ройтерс.

Феновете на знатната двойка ще могат да видят роклята-дело на английската дизайнерка Клеър Уейт Келър, креативен шеф на Живанши, която Меган носеше на сватбата си на 19 май.

Освен роклята ще бъдат изложени обувките, които Меган носеше за щастливото събитие, воалът й с ръчно бродирани цветя от 53-те страни от Общността на нациите и диамантената тиара, взета назаем от булката от кралица Елизабет Втора за огромния ден.

Пълното булчинско снаряжение на Меган ще бъде сложено в огромна стъклена кутия паралелно до одеждите, носени от принца в деня на сватбата.

Тоалетите ще са изложени на показ в огромната зала за приеми на замъка. Тя се употребява за брачни церемонии. Експозицията ще включва и тоалети на шаферите на сватбата, измежду които тези на принц Джордж и на принцеса Шарлот.

Ще има запис и на описа на Уейт Келър за основаването на роклята, както и записи на думите, които двойката е изрекла по време на подготовката на сватбения ден.

Изложбата, откриваща се през днешния ден, ще може да се прегледа до януари следващата година. Меган и Хари интензивно са взели участие в подготовката ѝ.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР