Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари може и да

...
Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари може и да
Коментари Харесай

Колега на Меган Маркъл разкри, че сватбата ѝ е била съпътствана от неприятна миризма

Сватбата на Меган Маркъл и принц Хари може и да е изглеждала съвършена, само че съгласно някогашния ѝ сътрудник от " Костюмари " тя не е миришела толкоз красиво, колкото е изглеждала.

Рик Хофман, който си партнираше в хитовия сериал с Маркъл, разкри в подкаста " Chicks in the Office ", че се е натъкнал на " нещо в действителност извънредно и неприятно " във въздуха, а злощастната му реакция е била снимана.

Meghan Markle’s ‘Suits’ co-star reveals her wedding to Prince Harry was plagued by a ‘foul’ smell
— Fox News (@FoxNews)
" Ако напишете името ми в Гугъл, ще видите лицето ми, което прави тази ужасна физиономия ", пошегува се той.

Когато заел мястото си, той означи, че с течение на времето почнал да чувствам нещо в действителност извънредно във въздуха.

Хофман отишъл при сътрудниците си от " Костюмари ", спомняйки си: " Не желаех да си мислят, че идва от мен, тъй като съм доста взискателен, когато става въпрос за хигиена. Така че споделих: " Момчета, усещате ли тази миризма? ". А те: " Не. "

Meghan Markle's wedding 'smelled terrible' and had hidden cameras, says co-star
— Daily Star (@dailystar)
Той добави: " Познайте кой от актьорския състав знаеше най-вече, че имам проблем с хигиената на другите хора? Меган! Винаги е знаела и постоянно се е смеела, че съм толкоз сензитивен. "

Водещите се пошегуваха, че Меган го е настанила преднамерено до зоната с неприятна миризма, само че той отговори, че е просто " иронично ", че това въобще се е случило.

Въпреки неприятната миризма, Хофман разказа събитието като " необикновено особено " поради хилядите хора, събрали се да гледат по какъв начин кралската двойка подписва брак.

Meghan Markle’s ‘Suits’ co-star recalls ‘foul’ smell at Prince Harry royal wedding
— New York Post (@nypost)
Маркъл и принц Хари прекараха част от миналата седмица в Канада, където те взеха присъединяване в някои от зимните подготвителни лагери на участващите народи, които предлагаха сезонни адаптивни спортове преди игрите следващата година.

В петък Хари тества кърлинг с инвалидна количка, до момента в който го подкрепяха артистът Майкъл Бубле, брачната половинка му Луисана Лопилато и Меган Маркъл.

Бубле направи серенада на принца с преправка на текста на песента на Франк Синатра " My Way " по време на вечерята същата вечер, като похвали основаването на игрите Invictus от Хари и сервира положителни пожелания на татко му, крал Чарлз III.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР