Сватбата на Евгени Генчев и Валерия Георгиева вероятно ще остане

...
Сватбата на Евгени Генчев и Валерия Георгиева вероятно ще остане
Коментари Харесай

Валерия ли? Атрактивна блондинка завъртя главата на Евгени Генчев

Сватбата на Евгени Генчев и Валерия Георгиева евентуално ще остане единствено мираж

Във вторият сезон на любовното шоу „ Ергенът “ рошавия пианист избра моделката и любителка на кучета Валерия Георгиева за своя избраница.

След шоуто „ любовта “ на двамата се оказа много мистериозна. Те ту се посочваха дружно, ту се отдалечаваха. Дори се заприказва, че двамата са дружно единствено поради пиар, като това им носи дивиденти за кариерите.

Рошавият пианист и кучелюбката се показваха спорадично, като Валерия даже изгони годеника си от празненството за рождения си ден.

Плевенчанката намерено заяваваше, че обича бездомните си кучета и котки, за които се грижи в приюта си, повече от хората, даже и от пианиста.Вал се оказа и буйна веганка, като даже мисълта за месо я влудява.

Но към този момент Евгени Генчев се появява в компанията на секси маце,  видимо благополучен, а усмивката не слиза от лицето му.

Това се оказа небезизвестната Виктория Георгиева. Младата поп певица и Евгени записаха общо парче, само че двамата са забелязвани постоянно и отвън сцената. Те не се разделят и изцяло наподобяват као влюбени гълъбчета.

„ Големи сладури са двамата!Страхотна комбина са и музиката, която основават е неверотна “, ни стопират да им се радват в мрежата.

„ Едно шеметно премеждие с невероятната Виктория, гарнирано с прелестна мелодия “, пък много любопитно написа в нета пианиста.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР