Свалил 186 килограма и с елегантна визия, 22-годишният Самуил Александров

...
Свалил 186 килограма и с елегантна визия, 22-годишният Самуил Александров
Коментари Харесай

Браво! Самуил тежеше над 270 кг, а за бала си се стопи до 90

 Свалил 186 кг и с елегантна визия, 22-годишният Самуил Александров впечатли на абитуриентския си бал преди броени дни. Заради проблемите със здравето младежът прекъсва образованието си, само че съумява да приключи и да се наслаждения на един от най-хубавите дни в живота си.

А смяната на Самуил е в действителност впечатляваща - той няма стомах, лицето му не е подпухнало и отслабването му е фрапантно. Елегантният черен костюм добавя фантастичната му промяна, а фрагментите от бала затвърдиха усещането, че е положил неимоверни старания, с цел да смъкна тежестта си. Преди две години той тежи цели 276 кг, а сега е към 90 кг.

" Моята любов, моята болежка, моят воин. Благодаря на всички, които бяха част от нашия път до този момент, с всичките му нюанси! Върви решително, умно и почтено по своя път, Сами! Не си самичък! ", съобщи прочувствено неговата майка Руслина Александрова.

Съдбата на Самуил стана обществено притежание точно с помощта на майка му. Руслина разгласява трогателен статус във Facebook, в който описа за едрото си дете. Младежът страда от метаболитен синдром и лекуване за него в България няма. Майката е обезверена и търси избавление посредством гласност на казуса. Появява се фитнес инструкторът Чудомир, който търпеливо го преобразява с дисциплинираност и извършения, и към днешна дата Самуил е интензивно младо момче, чиито фантазии са станали действителност.

" Откакто се помня, имам голям проблем с наднорменото тегло, слаб в никакъв случай не съм бил. В детството ми имаше доста насмешки по мой адрес поради това, че бях друг. Децата не пропускаха опция да ме назовават с всевъзможни обидни думи. Годините минаваха, бях на 17 година, когато в учебно заведение (тогава тежах към 160-170 кг) получих и първата си паник офанзива тъкмо в миг, когато към мен се бяха струпали доста хора от класа. Прибраха ме с кола за спешна помощ от учебно заведение ", споделя Самуил.

През идващите две години той не върви на учебно заведение, стои единствено у дома и се тъпче с нездравословна храна. След като се взема в ръце, освен стартира да отслабва, само че и още веднъж потегля на учебно заведение. И към този момент приключи междинното си обучение, оповестява " България Днес ".

" Падам - ставам, само че не се предавам. Имам извоювани борби, имам и изгубени. Тази война обаче ще я печеля! Борбата продължава ", съобщи на бала си младежът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР