Сваленото правителството говори само за постове и пари - кой,

...
Сваленото правителството говори само за постове и пари - кой,
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ ще подкрепи актуализацията на бюджета

Сваленото държавното управление приказва единствено за постове и пари - кой, по кое време и по какъв начин да ги вземе. Говорят единствено за постове. Нека младежите видят за какво горивото е толкоз скъпо - рафинерията е съветска, с съветски нефт работи, и всичко се изнася отвън България като се преработи. След това се изнася за Сърбия, и влиза назад в България, само че се оскъпява с над лев на литър. Това е кражба с към 300 милиона на месец. Я си представете тези 300 милиона на месец в чекмеджета - щото съм се заклел, че злато в никакъв случай не съм имал, - представяте ли си каква кражба е това?

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти в Монтана.

И по този начин когато министър председателят Петков приказва за привнесена инфлация, запитвам за коя стока е привнесена тя - горивото се създава в България; токът се създава в България - кой ти привнесе инфлация, на кое?, попита Борисов.

Хлябът - зърното има рекордна годишна продукция тук-там, а в този момент приказват нелепости за продоволствена рецесия. Нали щяха да изкупуват жито за милиарди, добре най-малко че това не направиха. Това било триумф - олиото е 6.70, а България е на второ място в Европа по произвеждане на слънчоглед, за каква привнесена инфлация приказваме?

Не е инцидентно, че единствено преди 5 дни Асен Василев отдръпна настояването си за нов дълг от 4 милиарда лв., тъй като лихвите са нарастнали десетки пъти съгласно задграничните анализатори. И тъй като корупцията избуя, Нинова сподели, че Радев желае да е ръководещият в сянка, а Петков - единствено лицето на ръководството - това е ужасяващо обвиняване в корупция. Защо никой не е споделил за нея, в случай че е знаел, попита Борисов.

Не изтеглиха новия дълг, с цел да няма служебното държавно управление какво да харчи, счита някогашният министър председател. " Това ще издъни Радев в служебното му държавно управление, и той самият се ще сгромоляса ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Те желаят ние да им провалим бюджета - по-слаб, неблаговиден, небалансиран и пагубен бюджет не може да се напише, няма нито един импортиран закон за гласоподаване, единствено приказки - по тази причина в този Бюджет ние сме добавили пари за църквите, за лекарите, за военните, за пожарникарите, 15% за пенсионерите, - и да не одобряват нашето предложение с ясното схващане, че това е неприятен бюджет, само че да не им дадем да се възползват да кажат, че няма пари, ще гласувате " за " всяко тяхно предложение поради хората. След няколко месеца новото държавно управление ще се направи нова актуализация и ще се балансират нещата. С поддръжката си ще им избиеме зъбите за дето приказват, че " ГЕРБ не даде пари на пенсионерите ", добави водачът на ГЕРБ./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР