Сутринта руските сили отблъснаха нападение на Въоръжените сили на Украйна

...
Сутринта руските сили отблъснаха нападение на Въоръжените сили на Украйна
Коментари Харесай

Рогов: Руските сили отблъснаха нападение на ВСУ край село Работино в Запорожка област

Сутринта съветските сили отблъснаха нахлуване на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) край село Работино в Запорожка област, като унищожиха минимум две бронирани машини и 10 противников военни. Това за съветската осведомителна организация ръководителят на придвижването " Ние сме дружно с Русия " Владимир Рогов.

„ Тази заран към 6:00 московско време в Работино имаше опит на съперника да се добере до нашата първа линия на защита и да щурмува нашите позиции, имаше 7 единици бронирана техника и минимум 60 бойци от въоръжените сили на Украйна, В момента нашата офанзива беше отблъсната, повече от 10 бойци бяха унищожени и минимум две единици техника ", добави Рогов.

Както заяви съветското министерство на защитата, украинската войска прави несполучливи опити за нахлуване от 4 юни. По данни на организацията за два месеца въоръжените сили на Украйна са изгубили повече от 43 000 военнослужещи и към 5000 единици разнообразни оръжия, в това число 26 самолета и 25 танка Leopard. Руският президент Владимир Путин акцентира, че украинските войски не са сполучливи в никоя посока.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР