Сутринта облачността временно ще се разкъса и намалее, но покрай

...
Сутринта облачността временно ще се разкъса и намалее, но покрай
Коментари Харесай

Пореден ден с валежи и гръмотевици

Сутринта облачността краткотрайно ще се раздра и намалее, само че около Дунав видимостта ще бъде понижена. През деня облачността ще бъде най-вече забележителна, в следобедните часове и до среднощ ще е купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени от гръмотевици. В планинските региони явленията ще са краткотрайно интензивни. Максималните температури едва ще се покачат и оптималните ще са сред 26° и 31°, в София - към 26°.

Преди обяд и по Черноморието ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури ще са сред 26° и 29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места в масивите от Западна и Централна България ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания, съпроводени от гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра - към 20°, на 2000 метра - към 13°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР