Сутрешното похапване е любимо за всеки. Стомахът ни е празен,

...
Сутрешното похапване е любимо за всеки. Стомахът ни е празен,
Коментари Харесай

Рецепта за най-вкусните палачинки с чиа

Сутрешното похапване е обичано за всеки. Стомахът ни е празен, изпитваме скотски апетит и желаеме да се заситим с нещо вкусно и здравословно.
Освен това не трябва да губим прекалено много време, защото ежедневните отговорности ни зоват и би трябвало бързо да се организираме, тъй че да се движим по график.
Прави ни засилено усещане, че една не дребна част от хората пропущат да закусват, оправдавайки се с това, че не им остава време, в което да си подготвят вкусна и здравословна храна.
Ние обаче не сме склонни да приемем това като опрощение, защото съществуват стотици, а даже и хиляди предписания за бързи и лесни закуски, които не ще ви лишават повече от 15 минути.

Днес още веднъж ще споделим с вас една такава, която като се изключи че е енергийна бомба, тя и ще поглези вкусовите ви рецептори. Моментът, в който с приятност похапвате палачинката, ще благодарите, че сте запретнали ръкави за няколко минути.
Ето я и нея:
Най-вкусните палачинки с чиа
Продукти, които ще са ви нужни за изработката на цели 4 палачинки:
• 60 грама чиа
• 200 грама кисело мляко
• 1 пакет бакпулвер
• 4 яйца
• 2 с.л. кокосови стърготини
• 4 с.л. лешников тахан за гарниране
Това е всичко, което да имате на разположение, в случай че желаете да си подарите най-вкусните и здравословни палачинки, които в миналото сте опитвали.

 Тайната на Джейми Оливър за съвършените палачинки Тайната на Джейми Оливър за съвършените палачинки
Популярният готвач Джейми Оливър разкри пред Daily Mirror тайната на съвършените палачинки. За изработката им са ви нужни чаша браш...
Най-напред се заемете с приготвянето на сместа, защото тя би трябвало да престои 10 - 15 минути, преди палачинките да бъдат метнати върху тигана с незалепващо покритие.
Смесвате всички съставки в купа, като се изключи тахана, за който категорично упоменахме, че е за гарниране.
Печете ги с малко лой или без такава. Много зависи от покритието на съда, в който ги приготвяте.
След като са подготвени, гарнирате с лъжица лешников тахан, чиито усет е незаместим.
Това е всичко! Вече си имате най-вкусните и здравословни палачинки за закуска. Насладете им се, тъй като скоро няма да има и диря от тях!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР