Суровото време създаде трудности за пешеходците в София. Много пострадаха

...
Суровото време създаде трудности за пешеходците в София. Много пострадаха
Коментари Харесай

Поледиците в София: Близо 100 пострадали са минали през „Пирогов“

Суровото време сътвори компликации за пешеходците в София. Много пострадаха в заледяванията. През травматологията на „ Пирогов “ през днешния ден са минали близо 100 души, потърпевши от заледяванията, оповестиха за bTV от лечебното заведение.

Жълт код важи за цяла Северна България без Видин, а на запад - за София-град и област, Кюстендил и Перник

Между 8 ч. сутринта и 17 ч. пък медиците от Центъра за незабавна здравна помощ са се отзовали на 23 сигнала за паднали по улиците.

Най-трудно през днешния ден беше напредването през подлезите и по тротоарите. Припомняме, че през ноември предходната година компаниите, които се занимават с почистването на София, бяха санкционирани с рекордните 120 хиляди лева

Специалисти описват какво да вършим, в случай че колата ни заглъхне в снега

Дали този път са се справили със отговорностите си, ще стане ясно след няколко дни, оповестиха от Столичния инспекторат.

Иначе през вчерашния ден в столичните региони „ Слатина “ и „ Сердика “ има санкционирани физически лица и търговски обекти поради непочистени от снега площи.

Вместо утринна гимнастика, на мнозина се постанова да ринат сняг и да стават по-рано, с цел да размразяват колите си

Собствениците и ползвателите на частни парцели сами би трябвало да почистят прилежащите територии, припомнят от Инспектората. Проверки ще има и за формирани ледени висулки на мостови уреди и публични здания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР