Supreme каза, че артикулите му ще станат обикновени черни, бели

...
Supreme каза, че артикулите му ще станат обикновени черни, бели
Коментари Харесай

Производителят на Vape Supreme ще се откаже от ярко оцветени продукти и ще преименува ароматите, за да възпре употребата на непълнолетни

Supreme сподели, че продуктите му ще станат „ елементарни черни, бели или сиви “ и даде обещание, че е „ изцяло зает с изкореняването на използването на малолетни “.

Министърът на опазването на здравето Стив Баркли сподели, че маркетингът на вапове ги кара да „ наподобяват като сладкиши “, макар че е нелегално да се продават на лица под 18 години.

В осемседмична консултация се преглеждат варианти като цялостна възбрана на вейпове за еднократна приложимост, ограничение на продажбата им и прекъсване на аромати и оцветители, които се харесват на младежите.

Учениците „ не могат да устоят урок “ без вейпове

Глоби на място също могат да бъдат издавани на магазини, които нелегално продават вейпове.

Според данни от благотворителната организация Action on Smoking and Health, броят на децата, които употребяват вейпове през последните три години, се е утроил, като 20,5% от младежите на възраст сред 11 и 17 години са имали пробвах да пия пари през 2023 година

Стартира консултация за ограничение на пушенето и цигарите, когато Риши Сунак даде обещание „ генериране без тютюнев пушек “

Supreme сподели „ привлекателността на рафтовете за малолетни вейпъри “ ще бъде понижена посредством преименуване на аромати.

Например, Peach Dream ще стане Peach, а Sweet Strawberry ще стане просто Strawberry.

Самите продукти също няма да повече употребяват ярки цветове, с цел да се опитат да понижат привлекателността си за лица под 18 години.

Изображение: Vape постоянно се продават като блестящо оцветени артикули. Файлова фотография: AP

Продуктите на Supreme се продават в редица магазини - от дискаунтъри, като Home Bargains, B&M и Poundland, до супермаркети.

Промените обаче ще обиден единствено личната му марка 88Vape а не тези, които внася, като ElfBar и Liberty Flights.

Лейбъристите предизвестиха, че ще се стоварят върху фирмите за вейпинг „ като звук тухли “, в случай че завоюват властта.

Прочетете повече:
Децата „ не могат да устоят урок без вейп “
Четвърт от учениците пият, споделя шефът

Върховният изпълнителен шеф Санди Чада сподели, че компанията към момента има вяра, че вейповете са " сериозно " в подпомагането на пушачите да се откажат.

Но той сподели, че е „ обезверен да се увери, че тези аромати няма да провокират никакъв интерес у по-младите хора ".

Г-н Чадха сподели, че компанията изцяло поддържа всички нови закони и че ще отстрани или промени артикули, „ които биха могли да се смятат за компрометиращи “.

„ С развиването на насоките на държавното управление може да се опитаме да преоценим този метод “, добави той.

>

Главният медицински шеф на Англия, сър Крис Уити, сподели, че макар че вейпингът е по-малко рисков от пушенето, той „ въпреки всичко крие опасности и може да аргументи пристрастяване “.

Има също е угриженост за въздействието върху околната среда, защото почти пет милиона vape за еднократна приложимост се изхвърлят всяка седмица в Обединеното кралство.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР