Суперзвездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо определено ще се опита

...
Суперзвездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо определено ще се опита
Коментари Харесай

Янис се оправда за гневната си реакция

Суперзвездата на Милуоки Бъкс Янис Адетокумбо несъмнено ще се опита да не помни вчерашния ден оттатък океана. Крилото на “елените ” пропусна цели 11 наказателни удара при загубата от Филаделфия със 102:110, а след края на мача изуми почитателите с невъздържана реакция.

Гъркът се завърна на паркета след финалната сирена, с цел да тренира стрелбата си от наказателната линия, само че точно в този миг чиновниците в залата на Сиксърс бяха сложили стълба пред коша. Гневният Янис обаче я избута встрани и тя падна на земята, поради което националът на южната ни съседка си навлече отрицателни мнения в обществените мрежи.

“Не знам дали би трябвало да се оправдавам, тъй като не мисля, че съм направил нещо неприятно, като се изключи че стълбата падна. Смятам, че имам цялостното право да работя върху уменията си след сходна кошмарна вечер от наказателната линия. Всеки на мое място би направил същото. Ако не го създадат, тогава не им пука за играта ”, съобщи Янис след случая.

Лидерът на Милуоки приключи с 25 точки и 14 битки, само че тимът му позволи четвъртата си загуба от началото на сезона.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР