Супермоделът Кристина Милева призна, че раждането на дъщеря й е

...
Супермоделът Кристина Милева призна, че раждането на дъщеря й е
Коментари Харесай

Кристина Милева за малко да загуби дъщеря си

Супермоделът Кристина Милева призна, че раждането на щерка й е било много мъчно. Известният модел за малко да загуби бебето, което тръгнало да се ражда в седмия месец.

Милева разкрива, че и двете й бременности били извънредно леки и тя била извънредно сюрпризирана, когато се случило затруднението. Когато отишла на ритунен обзор се оказало, че има 10 сантиметра разобличаване и незабавно била приета в болница. “След седем минути към този момент бях родила,” спомня си през днешния ден Кристина.

Няколко дни детето й било сред живота и гибелта, само че през днешния ден се усеща прелестно. “Това бяха най-трудните 48 часа в живота ми. Когато не знаеш какво се случва с детето ти,” спомня си през днешния ден моделът.

Кристина призна, че има много компликации с бащата на децата й Васил. Причината за това е, че майчинството по никакъв метод не я е трансформирало и тя продължава да е постоянно напът, да излиза с другари и да води извънредно натоварен обществен живот.

Именно поради това и двамата са ту дружно, то не. “Да кажем, че сме дружно,” уклончиво признава Милева през днешния ден.

Източник: missbloom.bg

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР