Супермоделът Кейт Мос от години има проблеми със зависимостта си

...
Супермоделът Кейт Мос от години има проблеми със зависимостта си
Коментари Харесай

Кейт Мос ще лекува алкохолизма си в клиника

Супермоделът Кейт Мос от години има проблеми със зависимостта си към алкохола и опиатите. Сега тя е решена да се почисти изцяло.

Мос към този момент не използва опиати, само че пък обича чашката, което нееднократно ѝ е навличало съществени проблеми. Сега тя постъпи в клиника за лекуване на взаимозависимост от алкохола в Тайланд.

Но какво предизвика това предпочитание у Кейт след толкоз бурни години? Оказва се, че хубавицата желае да има още едно дете. Тя към този момент е на 43 години и има едно дете, 14-годишната Лила Грейс, само че годеникът ѝ – граф Николай декор Бисмарк, е много по-млад от нея. Затова тя желае да го подари с дете, само че с цел да го направи, първо ще се наложи да пречисти тялото си.

Клиниката, която Кейт Мос е избрала, е същата, където се лекува някогашният ѝ другар, музикантът Пийт Дохърти. Престоят там коства 10 000 английски лири на месец.

Кейт и 30-годишният Николай стартират да се срещат в края на 2015 година, откакто тя се раздели със брачна половинка си Джейми Хинс. Немският благородник също имаше много бурно минало и с Кейт постоянно можеха да бъдат видяни в някой нощен бар много почерпени.

Това обаче към този момент е в предишното на Бисмарт. В началото на годината той се подложи на лекуване в рехабилитационна клиника в Съединени американски щати, по гледище на родителите си. Оттогава е цялостен трезвеник и това постоянно поражда спорове с Кейт, когато прекали с алкохола.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР