Супермоделът Жизел Бюндхен се върна години назад и коментира отново

...
Супермоделът Жизел Бюндхен се върна години назад и коментира отново
Коментари Харесай

Жизел преживяла връзка с Лео на алкохол и цигари

Супермоделът Жизел Бюндхен се върна години обратно и разяснява още веднъж връзката си с Леонардо ди Каприо, с който беше дружно цели 5 години в интервала 2000-2005. Изглежда това не е бил най-щастливият интервал в живота ѝ и тя призна, че се е потопила в пороци като алкохол и цигари.

„ След като стопирах да смекчавам чувствата си с алкохол, цигари и прекомерно доста работа, започнах да виждам по-ясно това в което не желаех да се трансформирам “, показа хубавицата в новия брой на сп. PORTER.

„ Питайки се дали единствено аз желая нещо съществено, а той продължава да си стои на същото равнище, отговорът постоянно беше един – ДА “, добави тя.

Времето прекарано с Лео от дълго време е зад тила ѝ. Моделът изясни, че тя постоянно е желала непоклатимост и семейство, които в този момент е намерила в лицето на брачна половинка си Том Брейди, от който тя има две деца – наследник Бенджамин (9) и щерка Вивиън (6).

Бившият ѝ въпреки това продължава да сменя половинките си като носни кърпи. През годините Лео имаше връзки с Тони Гарн, Бар Рафаели, Ева Херцигова и Ерин Хедъртън. В момента той излиза с следващия модел-актриса – 21-годишната Камила Морон.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР