- Супермаркет за автомобилисти + сервиз + качествено обслужване =

...
- Супермаркет за автомобилисти + сервиз + качествено обслужване =
Коментари Харесай

Фулда България ООД - MOTOEXPERT - ВСИЧКО с едно спиране в бокса!

- Супермаркет за автомобилисти + сервиз + качествено обслужване = по-изгодно!

Фирма ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД - MOTOEXPERT предлага сложен сервиз за Вашия автомобил. Под един покрив ще намерите един " супермаркет за автомобилисти " с богат подбор и сервиз за съвсем всички марки коли, който е оборудван с съвременна техника и съдържа богата гама сервизни услуги, осъществявани от високо дипломиран личен състав. Веригата MOTOEXPERT оперира в 13 града в страната.

От юли 2022 година ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД - MOTOEXPERT стана и формален дилър на марката HAVAL в град Пловдив. А през ноември 2022 е подписан контракт за публично посланичество на марката CENNTRO за България. Гамата на CENNTRO съдържа електрически лекотоварни коли за градска логистика.

НЕОБХОДИМОТО, с цел да се движи Вашият автомобил несъмнено!

Като благонадежден сътрудник на всеки автомобилист ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД - MOTOEXPERT безкомпромисно залага на качество и разполага с един необятен подбор аксесоари и аварийни елементи с качество на в началото вградените. Обучените продавачи ще посъветват клиентите умело по всички въпроси. Всеки може да направи своя избор в приятна атмосфера и да прегледа и се осведоми в прегледно сортираните филиали. Всички аварийни елементи и артикули се инсталират непосредствено в прилежащия сервиз. В MOTOEXPERT ще намерите всичко, обвързвано с автомобила и подвижността.

Мобилното приложение и клубна карта - MOTOEXPERT.

Доволни клиенти - това е нашата цел! Повече от 20 000 клиента в това време се възползват от преференциите и преимуществата на мобилното приложение и клубната карта. Мобилното приложение " MOTOEXPERT " е основано за клиентите на сервизната мрежа " MOTOEXPERT - VIANOR ". Чрез него те ще могат да обзет всичко значимо за техния автомобил/и. Посредством продан на данни с ЕРП системата, може да се наблюдава историята на осъществените поправки от следните групи:
Смяна на масло;
Спирачна система;
Гуми, хотел на гуми;
Климатик;
Акумулатор; Ремъци;
ГТП;
Други
Автоматично приемане напомняния за:
ГТП;
Изтичане на винетка;
Изтичане на застраховка;
Предстоящи, целесъобразни поправки от нагоре изброените групи;
Други

Мобилното приложение замества потребителските карти " MOTOEXPERT ". Чрез него ще могат да се употребяват преференциалните условия, отстъпки и промоции на клуба. Използвайки мобилното приложение клиентите имат опция за непосредствено опазване на сервизен час след увещание за целесъобразен ремонт. Посредством мобилното приложение може да бъде потвърдена сервизната история за поддръжката на автомобила в мрежата на MOTOEXPERT, даваща опция за по-високо оценяване при продажба.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР