Супербоул е финалът на първенството на Националната футболна лига на

...
Супербоул е финалът на първенството на Националната футболна лига на
Коментари Харесай

Феноменалното изпълнение на Еминем, 50 cent и Dr Dre на Супербоул, за което всички говорят

Супербоул е финалът на шампионата на Националната футболна лига на Съединени американски щати. Провежда се всяка година в края на януари или началото на февруари и опълчва първенците на Националната футболна конференция (НФК) и Американската футболна конференция (АФК). 

Денят, в който се организира Супербоул е де факто народен празник в Съединени американски щати. Супербоул е едно от най-гледаните телевизионни излъчвания в Щатите, като Супербоул XLV (игран през 2011) със своите 111 милиона фенове е най-гледаното предаване в историята на Съединени американски щати. В международен мащаб е второто от провеждащите се годишно, най-гледано спортно събитие, като отстъпва само на финала на Шампионската лига.

Тази година Супербоул не разорачарова и като представление, и от спортна позиция - ЛА Рамс завоюва финала в американския футбол с 23:20 против Синсинати Бенгълс , отбелязвайки тъчдауна на успеха единствено 85 секунди преди края.

Eminem, Snoop Dogg, Dr.Dre, Mary J. Blige e Kendrick Lamar e 50 cent, singing STILL DRE

#SuperBowl #PepsiHalftime #nfl pic.twitter.com/NOwkRaiTQm
—, (@SAMediaPromo) February 14, 2022

Фенка на Еминем влезе в върховете на Гинес с 16 татуировки с лика му (СНИМКИ)
Фенка на Еминем си татуира 16 негови портрета върху тялото и сложи международен връх. Книгата на върховете на Гинес заяви, че Ники Па...
Прочети повече
По-интересното обаче беше на полувремето. Освен обичайния рекламен блок, който събира погледа на милиони с нови и истински хрумвания, музикалните осъществявания са другото нещо, което всички чакат с неспокойствие.

След тазгодишното музикално осъществяване обществените мрежи прегряха, а децата на 90-те изпаднаха в възторг след неповторимото шоу, което направиха легендите на хип-хоп музиката Dr Dre, Snoop Dog, 50 Cent и Еминем.

Eminem’s iconic #performance at the #SuperBowl Halftime Show
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР