Сунгурларе. Жителите на градовете Малко Търново и Сунгурларе дискутираха Визия

...
Сунгурларе. Жителите на градовете Малко Търново и Сунгурларе дискутираха Визия
Коментари Харесай

Жителите на Малко Търново и Сунгурларе дискутираха „Визия за България“ с народните представители от ПГ на „БСП за България“ Жельо Бойчев, Димитър Стоянов и Чавдар Велинов

Сунгурларе. Жителите на градовете Малко Търново и Сунгурларе дискутираха „ Визия за България “. Това оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия . В Малко Търново документът беше показан от народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Жельо Бойчев, Димитър Стоянов и Чавдар Велинов. Сред акцентите по време на срещата бяха безконтролното изсичане на локалните гори, оградата на българо-турската граница и положението на пътищата. Хората се оплакаха за неприятното положение на пътя Малко Търново - Царево. Проблемът е поставян неведнъж и в Народното събрание от депутати на левицата. „ Управляващите обаче нищо не подхващат, единствено дават обещание “, разясниха хората. По време на диалога бе разискван казусът с приходите и пенсиите. Народните представители показаха, заложено във „ Визия за България “ по тези въпроси.
В Сунгурларе „ Визия за България “ бе показана от народните представители Тодор Байчев, Веска Ненчева и Георги Андреев. Темите, разисквани тук, бяха - обучение, сигурност, земеделие. Основен въпрос бе и демографската рецесия в региона.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР