Summer Vibes Festival Vidin 2020 очаква всички видинчани днес и

...
Summer Vibes Festival Vidin 2020 очаква всички видинчани днес и
Коментари Харесай

Summer Vibes Festival Vidin 2020 започва днес

Summer Vibes Festival Vidin 2020 чака всички видинчани през днешния ден и на следващия ден. Събитието се провежда от Община Видин за първи път и ще се организира край крепостта "Баба Вида “. Основната задача на фестивала е да изведе децата от виртуалния свят и ги върне към действителния живот.
Програмата е наситена, а водеща роля в събитието заема формата Игрите на 90-те. С подбрани игри като дама, пийнал морков, национална топка и други, децата ще преодолеят информационната преграда и неналичието на действително другарство.
За най-активните участници ще има специфични награди. Музикална работилница по пеене и уроци по танци допълват програмата от интензивности, а край на заниманията и в двата дни ще слагат концертите с присъединяване на DARA, Monty & Petya Alexa, Pavell & Venci Venc и Yoanna.
Summer Vibes Festival Vidin 2020 стартира в събота от 10 часа, когато ще бъде даден старта на работилниците, те не престават през целия ден. От 20 часа стартират концертите с подгряващи реализатори, а от 21 часа с главните. Днес ваучър ще подвигат DARA, Monty & Petya Alexa, а на 9 август Pavell & Venci Venc’, Yoanna. Събитието е с вход свободен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР