Сума време се точеше делото срещу мъжа на Жени Калканджиева

...
Сума време се точеше делото срещу мъжа на Жени Калканджиева
Коментари Харесай

Някой очаквал ли е друго?!? Ето как побойникът Тачо на Жени Калканджиева отърва затвора! (мрежата кипи)

Сума време се точеше делото против мъжа на Жени Калканджиева - Тачо, който през 2020-та се нахвърли да бие съседа си, тъй като индивидът си разрешил да им направи забележка. Възрастният Георги Василев недоволствал от това, че от вкъщи на миската и Стефан Манов непрекъснато се носи крещящо мощна музика, а купоните не стопират.

" Не се устояваше, по какъв начин да живее обикновено човек в такава конюнктура?! ", жалваше се потърпевшият, откакто абсурда стана публично притежание и последва подобен и със самата Жени.

Тачо беше наказан да лежи в пандиза за три години и половина, а потребителите в нета взеха решение, че най-сетне правораздаването си е свършило работата и ще даде урок на сгафилия - без значение дали той е прочут, или не.

Е, не стана по този начин. Магистратите взеха решение, че Тачо се е осъзнал, трансформирал е из корен държанието си и му дадоха последно една година и половина - условно. Да, с три години изпитателен интервал, само че Манов си е на независимост. Жени Калканджиева, несъмнено, е предоволна и би трябвало да черпи, само че в мрежата консуматори избухнаха с гневни мнения.

" Ама, несъмнено, някой очаквал ли е друго?! Той и човек да утрепе, нали е мъжлето на Калканджиева - ще го пуснат. Затова сме в тоя бакал и няма да се оправим ", гневят се хората.

Източник: Телеграф

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР