Субсидираната от BMW Group компания Designworks и The North Face представят

...
Субсидираната от BMW Group компания Designworks и
The North Face представят
Коментари Харесай

BMW Group и The North Face с визия за караваната на бъдещето

Субсидираната от BMW Group компания Designworks и The North Face показват неповторимо ново виждане за караваната на бъдещето по време на профилираното за потребителска електроника ревю CES в Лас Вегас.

Новата идея има за цел да демонстрира визията на двете страни по отношение на цялостната отбрана от природните стихии, като главен акцент при създаването й попада върху иновативния материал FUTURELIGHT на The North Face, демонстриран на ревюто в подробности благодарение на основано от Designworks виртуално преживяване.

FUTURELIGHT материалът употребява технология, наречена Nanospinning, която е в основата на създаването на най-модерния, дишащ и водоустойчив материал сега на пазара. Благодарение на неповторимия Nanospinning процес на направа, FUTURELIGHT разрешава на дизайнерите на The North Face да комбинират въздушна пропускливост в текстилна мембрана, която е напълно водонепропусклива.

По отношение на дизайна на караваната, от Designworks разясняват, че са черпили вдъхновение от футуристичната концептуална разработка от 2008 година, главен акцент при която беше специалната текстилна обвивка, покриваща цялата структура.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР